Sterrenschool Almere Poort

Sterrenschool Almere en Hollander Techniek

Opdrachtomschrijving

Hollander Techniek heeft als ervaren partner van de gemeente Almere de elektrotechnische installaties, beveiliging installatie en de zogenaamde 'sunflower' van Sterrenschool De Ruimte verzorgt. ‘Door het multifunctionele karakter van het pand moet het aan de eisen van zeer uiteenlopende gebruikersgroepen voldoen. De Sterrenschool is een project waarin veiligheid, duurzaamheid en toegankelijkheid hoog op de wensenlijst van de gemeente stonden.

Oplossingen

Naast de elektrotechnische installaties is het pand ook voorzien van een hoogwaardige brandmeldinstallatie en is een elektronisch beveiligings- en toegangssysteem geïnstalleerd dat het mogelijk maakt het pand in verschillende zones op verschillende tijden en door de juiste gebruikers te kunnen betreden.

Een van de belangrijke aandachtspunten van de gemeente Almere in dit project is duurzaamheid. Hollander Techniek heeft hierom op het dak van het gebouw een zogenaamde ‘sunflower’ geplaatst, een aantal zonnepanelen in de vorm van een bloem. ‘Dit draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid van het pand maar zorgt er ook voor dat het duurzaamheid uitstraalt’, aldus projectleider Roland Van den Heuvel.

Neem contact op

Arjan Hut
Vestigingsleider Almere
036-5487481 | 

Mail Arjan Hut

Projectinfo

Opdrachtgever:

Sterreschool Almere Poort

Doorlooptijd:

2015

Locatie:

Almere Poort

Segment:

Scholen

Deel deze pagina: