Stichting Apenheul

Stichting Apenheul en Hollander Techniek

Opdrachtomschrijving

Vanuit de stichting Apenheul, Het Natuurhuis en de gemeente Apeldoorn was er de behoefte om een duurzame locatie te hebben waarin kantoor, natuur en educatie bij elkaar komen. De St@art moet ook een centrum worden waar duurzaam ondernemen en handelen een podium kan krijgen.

Oplossing

Op 3.550 m2 voorziet De St@art in drie functionaliteiten: kantoor- en opslagruimtes en behandelkamers van dierenartsen van Apenheul, kantoor– en lesruimtes van het Natuurhuis en multifunctionele zalen, waaronder een auditorium voor commerciële exploitatie. Hier wordt enerzijds op een duurzame en ideële wijze liefde voor de natuur ontwikkeld en uitgedragen. Anderzijds worden hier evenementen georganiseerd. Hollander Techniek heeft meegedacht in de duurzame technische mogelijkheden en heeft de elektrotechische en beveiligingsinstallaties gerealiseerd.

Lees het mooie artikel over de beveiligingsoplossing met NOX op de ARAS Security site

Neem contact op

 Andre Simonse

André Simonse
Commercieel Manager
055-3681157 | LinkedIn André Simonse

Mail André Simonse

Projectinfo

Opdrachtgever:

Stichting Apenheul

Locatie:

Apeldoorn

Architect:

Rau en Partners

Adviseur:

Valstar simonis

Oplevering:

april 2010

Soort gebouw:

Kantoor en auditorium

Deel deze pagina: