Expertise

Elektrotechniek

Elektrotechniek, de basis van uw installatie

Elektrotechniek is overal om ons heen. Een fabriek, schoolgebouw of winkel kan niet functioneren zonder elektrotechnische installaties. Uw fabriek draait niet zonder krachtinstallatie, uw schoolgebouw kan niet zonder werkend lichtplan en uw winkel kan niet open zonder goed werkend kassasysteem. Elke installatie, elk systeem en elk gebouw heeft elektra nodig. Hollander Techniek helpt uw organisatie graag om de beste elektrotechnische oplossing te realiseren. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, installatie én service. 

Duurzame en veilige elektrotechnische installaties

Op zoek naar een functionele elektrotechnische oplossing? Of wilt u kosten besparen op de energierekening? Samen met u maken we de juiste keuzes. Door innovaties door te voeren worden thema’s zoals duurzaamheid en veiligheid altijd gewaarborgd. Zo kiezen wij bijvoorbeeld voor ledverlichting in combinatie met een gebouwbeheersysteem en sensoren. Dit vraagt om een integrale samenwerking tussen verschillende systemen. Daarvoor draaien wij onze hand niet om!

Continuïteit gegarandeerd, van middenspanning tot zwakstoom

Een goed doordachte aanpak zorgt ervoor dat u geen hinder ondervindt van elektrotechnische aanpassingen. Voordat wij de werkzaamheden uitvoeren doen wij metingen, analyses en inspecties zodat u bent gegarandeerd van een continue stroomvoorziening. Onze gecertificeerde middenspanningsspecialisten zorgen voor een betrouwbare installatie vanaf het middenspannings distributienet tot de zwakstroom en hoofdverdeelinrichting, inclusief alle schakels,- besturingen en meetsystemen. En mocht het nodig zijn dan verzorgen wij natuurlijk ook de noodstoomvoorzieningen. Alles om uw organisatie draaiend te houden. Van fabriekshal tot winkelpand.

Wij zijn uw installatie verantwoordelijke

In uw bedrijf staat de veiligheid van uw medewerkers en relaties uiteraard hoog in het vaandel. Wist u dat u dat naast het uitvoeren van inspecties ook verplicht om bent om installatieverantwoordelijke en een werkverantwoordelijke aan te wijzen? De installatieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud aan de elektrotechnische installatie en de werkverantwoordelijke moet weten hoe er met de installatie gewerkt moet worden. Wij snappen als geen ander dat dit tijd kost maar zonder loopt u de kans op een boete of erger uw bedrijf stil te leggen. Om dit te voorkomen kunnen wij de installatie verantwoordelijkheid op ons nemen. Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u dat alles goed is geregeld!

Onze oplossingen

  • Datanetwerken
  • Noodstroomvoorziening
  • Beveiligingssystemen
  • Communicatiesystemen
  • Lichtplannen
  • Krachtinstallaties
  • Middenspanningsinstallaties
  • Installatie verantwoordelijkheid
  • Metingen en analyses

Certificeringen

Kwaliteit, Arbo en Milieuzorg (KAM) zijn binnen Hollander Techniek ontzettend belangrijk. Zowel onze medewerkers als onze klanten hebben daar baat bij. De gewenste kwaliteit bereiken met daarbij aandacht voor arbo- en milieuzorg is ons doel. Wij zijn dan ook gecertificeerd voor:

Edwin Roeterdink | Hollander Techniek

Edwin Roeterdink

Adviseur elektrotechniek

Wilt u meer weten of over oplossingen op het gebied van elektrotechniek? Dan bent u bij Edwin Roeterdink aan het juiste adres. Met zijn jarenlange ervaring en prachtige projecten op zijn naam weet hij u als geen ander te voorzien van het juiste advies.

Relevante projecten

Zonnepanelen | deA | Hollander Techniek

Zonnepanelen met deA

Kantoren en gebouwen

Samen met Hollander Techniek werkte deA al aan een collectief zonnedak op scholengemeenschap Sprengeloo in Apeldoorn. Ook op het Kristal, het multifunctioneel centrum in de wijk Zuidbroek, zijn zonnepanelen geplaatst. Dit heet ‘Buurtstroom Apeldoorn’. Particulieren en bedrijven met een kleinverbruik aansluiting kunnen meedoen.

Herman Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College

Onderwijs Kantoren en gebouwen

Een nieuwe school die klaar is voor de toekomst’, zo luidde de wens van het Hermann Wesselink College (HWC). Hollander Techniek was in dit UAV-GC traject verantwoordelijk voor alle technische installaties. Van ontwerp tot nazorg.

Hermann Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College | Frisse School

Onderwijs

Leren en opgroeien in een gezond schoolgebouw. Bij de nieuwbouw van het Hermann Wesselink College in Amstelveen was dit één van de belangrijkste uitgangspunten. Daarom is bij het ontwerp en de keuzes voor installaties het programma van eisen van Frisse Scholen Klasse B als leidraad genomen.