Over ons

Ruim 49 jaar ervaring in de techniek

Hollander Techniek is een écht familiebedrijf

Hollander Techniek is een echt Nederlands familiebedrijf. In 49 jaar zijn we uitgegroeid van installateur naar totaalinstallateur en system integrator. We zijn er trots op dat het familiegevoel in al die jaren onverminderd aanwezig is gebleven.

Erik Hollander – Algemeen directeur: “Voor alle medewerkers van Hollander Techniek staat plezier in het werk voorop. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Als tweede generatie mag ik dagelijks werken aan de verdere ontwikkeling van dit mooie bedrijf. We hechten er veel waarde aan dat iedereen zich hier prettig voelt. Iedere medewerker van Hollander Techniek is belangrijk en levert een bijdrage aan het resultaat. Samen creëren we zo innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten en de maatschappij. Een mooie uitdaging!”

Historie

Hollander Techniek al 49 jaar in ontwikkeling

In 1974 is Hollander Techniek opgericht door Jan Hollander. Inmiddels zwaait zoon Erik de scepter. Eén ding is niet veranderd in al die jaren: succes maken we samen.

Jan Hollander | Hollander Techniek

Gedreven in duurzame oplossingen

Duurzaam ondernemen zit in ons hart. Wij willen waarde toevoegen aan de samenleving en op geen enkele wijze schade toebrengen aan de wereld om ons heen. Daarom werken wij samen met u aan innovatieve duurzame oplossingen die het milieu niet belasten. In onze samenwerkingen staat aandacht voor het milieu dan ook altijd centraal.

In 2025 zijn al onze activiteiten aantoonbaar klimaatneutraal

Wij kiezen voor duurzaamheid boven winstmaximalisatie

Wij werken hard aan het elektrificeren van ons wagenpark

Dit zijn wij

Echt Hollander Techniek

Wij geloven in samenwerken en het aangaan van lange termijn relaties. In onze bedrijfsidentiteit staan deze pijlers centraal. In onze Reden van bestaan en ambitieuze doelen staat omschreven waar wij voor staan en gaan. Wij vertellen u graag meer over wat wij noemen ‘Echt Hollander’.

Zo zijn wij georganiseerd

Hollander Techniek werkt vanuit ondernemende klantenteams. Onze medewerkers krijgen ruimte te ondernemen en innoveren waarbij zij zich volledig focussen op een specifieke klantgroep. Hierdoor benutten wij onze menskracht optimaal. Benieuwd op welke wijze u hier de vruchten van plukt?

Zo werken wij

Onze aandacht wordt getrokken door de vraag áchter de vraag. Dat is terug te zien in onze werkwijze. Wij zorgen voor maatwerk door van begin tot einde met u mee te denken. Van advies en ontwerp tot uitvoering en service. Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat u altijd tevreden bent met de oplossing?

Dit doen wij voor de samenleving

Onze maatschappij gaat ons aan het hart. Wij willen continue een bijdrage leveren aan het welzijn en de ontwikkeling van anderen. Dat doen wij onder andere door verschillende initiatieven te ondersteunen.

Hier leiden wij mensen op

onderWERKwijs, zo heet het opleidingscentrum binnen Hollander Techniek, gericht op al onze medewerkers. “Wij willen onze medewerkers boeien en binden. Als zij zich ontwikkelen, dan liften wij als bedrijf mee.”

Hollander Techniek in cijfers

+5500
medewerkers
490
jaar ervaring
3500K
kopjes koffie per jaar

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid zijn als een rode draad in onze dienstverlening verweven. Wij doen niets wat belastend is voor het milieu of wat onze medewerkers schaadt. Aandacht voor kwaliteitszorg en certificeringen is daar onlosmakelijk aan verbonden.