Expertises

Waar wij goed in zijn

Grensverleggende technieken

Groot of klein; elk technisch vraagstuk is voor ons een interessante uitdaging. Bij ons vindt u alle expertises onder één dak. Door deze aan elkaar te verbinden realiseren wij totaaloplossingen. Onze medewerkers zetten hun tanden in uw vraag en zetten graag een extra stap om het beste eindresultaat te behalen. Dat doen wij met grensverleggende technieken waarin aandacht voor onze leefomgeving centraal staat.

"Bij Hollander Techniek doen wij ons uiterste best om de klant zich ook echt de klant te laten voelen. We proberen net dat stapje extra te zetten en mee te denken. En uiteraard zijn de opgeleverde installaties ons beste visitekaartje.’

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek staat aan de basis van iedere installatie. Hollander Techniek helpt uw organisatie graag om de beste elektrotechnische oplossing te realiseren.

Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties

Onze ervaren specialisten op het gebied van WTB helpen u bij het ontwerpen, bouwen én onderhouden van werktuigbouwkundige installaties. Samen zorgen we voor meer efficiëntie en energiebesparing binnen uw organisatie.

Retailtechniek

Retailtechniek

Worstelt u met een technisch vraagstuk over winkelcomfort en conversie? Leg deze gerust bij ons neer. Door onze uitgebreide ervaring in de retail, ontzorgen wij u volledig. Van het aanleggen van elektra tot het inzichtelijk maken van klantstromen.

Duurzame installaties

Duurzame installaties

Duurzaamheid en innovatie gaan bij Hollander Techniek hand in hand. Wij ontwikkelen vernieuwende duurzame technieken en passen deze integraal toe binnen uw organisatie. Zo werken we samen aan een betere wereld.

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek

Uw organisatie optimaal beveiligen is geen overbodige luxe. Hollander Techniek is BORG-, OAI- en BMI gecertificeerd en biedt een breed scala aan oplossingen. Deze integreren wij naadloos in uw bedrijfsproces.

Gebouwbeheersysteem

Gebouwbeheersysteem

Een flexibel gebouwbeheersysteem is onmisbaar voor uw organisatie. Met meet- en regeltechnische oplossingen realiseert u een intelligent en energiezuinig gebouw ofwel een smart building.

Cleanrooms

Cleanrooms

Voor Hollander Techniek kent het ontwerpen en installeren van een cleanroom geen geheimen. Onze ervaren specialisten zorgen voor een optimaal resultaat volledig afgestemd op uw wensen.

Industriële automatisering

Industriële automatisering

Wij investeren in het up-to-date houden van onze kennis over de nieuwste productietechnologieën. Zo zijn wij als geen ander in staat om u vernieuwende engineeringsoplossingen te bieden.

Smart Industry

Smart Industry

Uw data bevat een schat aan informatie! Wij integreren systemen, analyseren data en voeren verbeteringen door. Zo haalt u optimaal rendement uit uw fabriek.

Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

Storingen zijn vervelend en komen nooit gelegen. Wij lossen deze snel voor u op. Dag en nacht staan onze servicetechnici voor u klaar. Uw pand in technisch beheer bij Hollander Techniek? Een verstandige keuze. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Robotisering

Robotisering

Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van robotisering. Van ontwerp tot realisatie en maintenance inclusief software en besturingstechnieken.

Inspecties

Inspecties

Elektrotechnische installaties moeten voldoen aan eisen. Hollander Techniek voert scope 8 en 10 inspecties uit en controleert zo of de installaties voldoen aan de norm. Zo bent u verzekerd van veilige techniek in uw organisatie.

Middenspanning

Middenspanning

Onze gecertificeerde specialisten zorgen voor advies, installatie, vervanging en/of uitbreiding van een middenspanningsinstallatie, tot het ontwerp en de realisatie van de gehele infrastructuur.

ICT

ICT

Voor de voortgang van uw bedrijfsproces is een betrouwbare ICT-omgeving die up-to-date is van groot belang. Bij ons staat de continuïteit van uw ICT-infrastructuur centraal. Zo werkt u veilig, efficiënt en ongestoord door.

Certificeringen en Partners

Altijd en overal is het leveren van kwaliteit onze belangrijkste drijfveer. Dit waarborgen we onder andere door ons te certificeren op het gebied van kwaliteitszorg, arbozorg en milieuzorg. Deze certificaten garanderen u een optimale kwaliteit en u weet zeker dat alles wat wij doen aan de wet- en regelgeving voldoet. Daarbij zetten we graag een stap extra en gaan we verder dan wat de regels voorschrijven.