Projecten

Nieuwsgierig naar projecten die wij al uitgevoerd hebben of waar we mee bezig zijn? Snappen we. In deze projectverhalen leest u over de gebruikte werkwijze en de toegepaste technieken. Bovendien nemen wij u ook graag mee in ‘de kracht van samenwerken’ en het ‘verleggen van grenzen’.

Filteren

overzicht hollander

Luxovius: een programma voor een duurzaam en toekomstbestendig OT-platform

Procesindustrie

Ennatuurlijk voerde in samenwerking met verschillende partners, waaronder Hollander Techniek, het programma Luxovius uit om hun netwerkbediening toekomstbestendig te maken. Hollander Techniek was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de applicatiesoftware en de integratie van diensten binnen Luxovius. Naast het bieden van ondersteuning aan de servicetak, blijft Hollander Techniek ook in de toekomst samenwerken met Ennatuurlijk om de verzamelde data te gebruiken en het warmtenet te optimaliseren.

Ontwerp zonder titel 2 1

Verzinkerei Stadtlohn

Maakindustrie Procesindustrie

Storingen die niet meer opgelost konden worden, regelmatig stilstand van het productieproces, onoverzichtelijke programmering. Voor de installatie van Verzinkerei Stadtlohn (dochterbedrijf van naastgelegen Lichtgitter GmbH) waren verschillende upgrades nodig om aan de moderne veiligheidseisen te voldoen. Het bleek een uitdagend project waarbij aan de voorkant goed gekeken is naar alle processen om de continuïteit van de productie te kunnen waarborgen. Een wederzijds vertrouwen vanaf de start leidde tot een toekomstbestendig resultaat.

Modernisering Paleis van Justitie Arnhem | Hollander Techniek

Paleis van Justitie Arnhem | Verlichting en (data)installatie

Kantoren en gebouwen

Digitalisering, meer vraag naar privacy en meer aandacht voor slachtofferzorg: belangrijke ontwikkelingen die ten grondslag lagen aan de renovatie van de openbare ruimtes van het Paleis van Justitie in Arnhem. Hollander Techniek was in dit mooie moderniseringsproject verantwoordelijk voor het vervangen van de (nood)verlichting en de aanpassingen in de (data)installatie.

doodshoofdaap

Apenheul

Kantoren en gebouwen

De samenwerking tussen Apenheul en Hollander Techniek evolueerden van een klantrelatie naar een duurzaam partnerschap. Hollander Techniek helpt Apenheul met het verduurzamen van het park. Recent werd een deel van de oude TL-verlichting vervangen door LED-verlichting.

Aventus | Hollander Techniek

Aventus

Onderwijs

Hollander Techniek en Aventus zijn als appel en kaneel: dé perfecte combinatie. De samenwerking begon een aantal jaar geleden toen Aventus op zoek was naar een partner voor het plaatsen en onderhouden van hun elektrotechnische- en brandmeldinstallaties. Inmiddels is de samenwerking weer met twee jaar verlengd.

VDL Energy Systems | Hollander Techniek

VDL Energy Systems | Nieuwbouw

Kantoren en gebouwen

De wens van VDL? Een nieuw pand dat flexibel inzetbaar is, voorzien is van duurzame installaties, mogelijkheid tot uitbreiding biedt en beschikt over een logischere en meer efficiënte indeling. Aan Hollander Techniek de eer om de wensen van VDL om te zetten in een technisch ontwerp.

Unilever | Hollander Techniek

Unilever | Ionisatie van lucht

Kantoren en gebouwen

Voor Unilever installeerde Hollander Techniek een BaOpt-systeem met een geïntegreerde ionisator. Deze innovatie is door het Dutch Green Building Council goedgekeurde als innovatie en draaft bij aan het behalen van het BREEAM-NL Outstanding oplevercertificaat.

Symbol | Hollander Techniek

Symbol | SMART werken

Maakindustrie

Symbol helpt bij het vertalen van data naar inzicht. De technische kennis om die processen te optimaliseren is bij Hollander Techniek geborgd.

Het Concertgebouw | Brandmeldinstallatie | Hollander Techniek

Het Concertgebouw | Brandmeldinstallatie

Kantoren en gebouwen

Door de jaren heen zijn er veel kleine projecten uitgevoerd om de elektrotechnische- en brandmeldinstallaties up to date houden. Al sinds 2007 is Hollander Techniek verantwoordelijk voor het onderhoud van de technische installaties. Wij zijn trots dat wij aan een gebouw mogen werken met zo’n rijke historie. Onlangs verving Hollander Techniek de brandmeldinstallatie.

Kom werken bij ons | Hollander Techniek

Wil jij ook werken aan gave projecten?

Gave projecten niet waar? Daar kun jij onderdeel van uitmaken als monteur, projectleider of in een andere functie. Bekijk snel onze vacatures en wie weet werk jij binnenkort mee aan een tof project voor een van onze klanten.