Over ons

Echt Hollander

Onze bedrijfsidentiteit

Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Samen met collega’s en samen met u. Dat noemen wij ‘Echt Hollander’. We omarmen deze waarde in onze organisatie en daar zijn we behoorlijk trots op.  

Onze passie, onze doelen, wat we beloven aan onze klanten en welke waarden wij nog meer belangrijk vinden, vormen samen onze bedrijfsidentiteit. Deze identiteit vormt een solide fundering voor de toekomst. Mogen wij samen met u de weg daarnaartoe bewandelen?

Waarin maakt Hollander Techniek het verschil?

Onze passie, onze drijfveren en ons bestaansrecht omschrijven wij in onze missie. Dit noemen wij onze ‘Reden van bestaan’.

Hollander Techniek gelooft in de kracht van samenwerken en het aangaan van lange termijn relaties. Wij realiseren duurzame technische totaaloplossingen die waarde toevoegen aan onze klanten en de samenleving. Wij hebben kennis van de primaire  klantprocessen en nemen verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

Ambitieuze doelen

Hollander Techniek heeft voor de komende jaren doelen vastgesteld waarin staat wat we willen bereiken. Deze doelen vormen zeg maar onze visie. Het zijn niet zomaar doelen. We leggen de lat hoog en hebben ámbitieuze doelen opgesteld: doelen die vernieuwend zijn en waarvoor we hard moeten werken om ze te behalen.

  1. In 2025 verrassen wij onze klanten door oplossingen te realiseren voor toekomstige vraagstukken. We maken slim gebruik van verschillende databronnen en voorspellende algoritmes en zijn in staat klantprocessen maximaal te automatiseren.
  2. In 2025 is Hollander Techniek een innovatief georganiseerd bedrijf waar ondernemerschap en vernieuwing centraal staan. Kennisontwikkeling en innovatie op het gebied van product, dienst, proces en samenwerking vormen het fundament van onze werkwijze.

Wat wij beloven…

Wat mag u van ons verwachten? In onze klantbelofte omschrijven wij waarin wij uniek zijn en welke verwachtingen wij sowieso waarmaken.

  • Wij werken oplossingsgericht
  • Wij gaan een lange termijn relatie aan waarbij wij wederzijds investeren
  • Wij zijn gedreven en kunnen snel schakelen

Onze normen en waarden

Onze cultuurwaarden zitten in onze genen. Ze versterken ons als familie en vertegenwoordigen wat we met elkaar delen, wat ons energie geeft en hoe we met elkaar omgaan.

Samen We maken gebruik van ieders individuele capaciteiten en delen onze kennis met elkaar

Oprecht We zijn eerlijk tegen elkaar en geven elkaar feedback

Ondernemend We krijgen de ruimte en het vertrouwen om te ondernemen en te leren van onze ervaringen

Meer over Hollander Techniek

Zo zijn wij georganiseerd

Hollander Techniek werkt vanuit ondernemende klantenteams. Onze medewerkers krijgen ruimte te ondernemen en innoveren waarbij zij zich volledig focussen op een specifieke klantgroep. Hierdoor benutten wij onze menskracht optimaal. Benieuwd op welke wijze u hier de vruchten van plukt?

Zo werken wij

Onze aandacht wordt getrokken door de vraag áchter de vraag. Dat is terug te zien in onze werkwijze. Wij zorgen voor maatwerk door van begin tot einde met u mee te denken. Van advies en ontwerp tot uitvoering en service. Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat u altijd tevreden bent met de oplossing?

Onze duurzaamheidsambitie

Duurzaam ondernemen zit in ons hart. Wij willen waarde toevoegen aan de samenleving en op geen enkele wijze schade toebrengen aan de wereld om ons heen. Daarom werken wij samen met u aan innovatieve duurzame oplossingen die het milieu niet belasten. In onze samenwerkingen staat aandacht voor het milieu dan ook altijd centraal.