Markten

Retail

Alles draait om de klant

In uw winkel draait alles om uw klanten. Inzicht in hun behoefte, het optimaliseren van de winkelbeleving en het vereenvoudigen van het technisch winkelbeheer zijn belangrijke speerpunten. Hollander Techniek is uw strategische partner in retailtechniek, winkelautomatisering beveiliging, ICT, elektrotechniek en werktuigbouw.

Turnkey oplossingen

Supermarkten, bouwmarkten en vele andere retailers en mkb’ers weten ons te vinden als het gaat om vraagstukken die met technologie opgelost kunnen worden. Wij bieden turnkey oplossingen en nemen als one-stop-shop alle zorg uit handen.  Van ontwerp en installatie tot aan service en onderhoud speciaal gericht op de retail.

Strategisch partner

Wij hebben jarenlange ervaring in de retail  en volgen de ontwikkelingen op de voet. Wij stemmen  onze dienstverlening altijd af op uw wensen en behoefte. Denk bijvoorbeeld bij een ombouwproject aan de sluitingstijd van een winkel. Die moet zo kort mogelijk zijn. Door technieken te integreren en prefabricatie (plug & play) kunnen we dit garanderen. We denken graag mee over innovaties met betrekking tot het verbeteren van de winkelbeleving en winkelbeheer. Daarbij kijken we naar het totaalplaatje van beveiliging tot smart store oplossingen. We zijn meer dan een technisch installateur, wij baseren onze samenwerking op strategisch partnerschap.

Datagedreven totaaloplossingen

Met verschillende instore optimalisatie oplossingen is het mogelijk om inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoeker van uw winkel met als doel de conversie te verhogen. Welke route legt uw klant af door de winkel, waar blijven zij staan en hoe vaak wordt een artikel van het schap gepakt? Met de Retail Versnellerontwikkelde Hollander Techniek een datagedreven totaaloplossing voor optimalisatie van de fysieke winkel. Het resultaat? Efficiënte processen en lage kosten, hoger rendement en verbeterde klanttevredenheid. Van aanname tot inzicht!

Waarom Hollander Techniek

  • One-stop-shop; alle expertises in huis
  • Door jarenlange ervaring een brede kennis van de retailmarkt
  • Strategisch partner
  • Ervaring met instore optimalisatie
  • Efficiënte processen en lage kosten
  • Verbeterde klanttevredenheid

Expertises Retail

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor de verbouw, nieuwbouw of renovatie van uw winkel. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij voor duurzame technische oplossingen waar uw klanten blij van worden.

Intratuin | Hollander Techniek

‘‘Wanneer er problemen zijn moet er snel geschakeld worden. Dat doet Hollander Techniek altijd goed. Tegenslagen kom je altijd tegen, het gaat erom hoe je daarmee omgaat. Wij werken al 25 jaar samen met Hollander Techniek. Een partij waar we altijd goede zaken mee doen en die altijd goede kwaliteit levert.’’

Frank Pleij, systeem- en gegevensbeheerder bij Intratuin

Mark Schuijer

Mark Schuijer

Consultant Business Development Retail

Heeft u een vraag over onze oplossingen in de retail? Mark Schuijer staat u graag te woord. Van instore analytics tot gebouwgebonden technieken, Mark biedt u een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Relevante projecten

Gall Zelfscan | Hollander Techniek

Retailtechniek | Zelfscankassa’s bij Gall & Gall

Retail

Zelfscankassa’s kennen we al een aantal jaar. Bij moederbedrijf Albert Heijn zijn de zelfscansystemen niet meer weg te denken. Vanuit de gedachte dat dit het gemak van de klant vergroot, ontstond de wens om de mogelijkheden van een zelfscankassa bij Gall & Gall te onderzoeken.

AH Loterijenterminal | Hollander Techniek

Retailtechniek | Digitale loterijenterminals Albert Heijn

Retail

Heb jij ze al gezien? De nieuwe loterijterminals op de servicebalies van Albert Heijn? Die kans is groot als je regelmatig bij de Albert Heijn komt, want inmiddels hebben 834 winkels de vernieuwde terminals op de servicebalie staan.

Retailtechniek | Hollander Techniek

Albert Heijn | Langdurige samenwerking

Retail

Een langdurige samenwerking en hecht partnerschap. Zo kunnen we de relatie tussen Ahold Delhaize en Hollander Techniek het beste omschrijven.

Retailtechniek | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.