Nieuws

Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek tot nieuws over onze eigen medewerkers. Het laatste Hollander nieuws leest u op deze pagina.

Filteren

Vitens 1200 x 900

Ondertekening bouwwteamovereenkomst nieuwbouw Pinkenberg

Nieuws16 november 2023

Van Wijnen, Heijmans, KIM Apparatenbouw B.V. en Hollander Techniek slaan de handen ineen voor de nieuwbouw Pinkenberg. Samen bouwen we hier een nieuwe productielocatie om genoeg drinkwater te kunnen blijven leveren.

Ontwerp zonder titel 2

Stefan en Sybo winnen Brons voor Nederland tijdens EuroSkills Gdańsk 2023

Nieuws14 september 2023

Op de internationale wedstrijdvloer van EuroSkills Gdańsk 2023 hebben twee getalenteerde Nederlandse mbo-studenten, Stefan de Roo en Sybo Martens, de bronzen medaille gewonnen in de categorie Mechatronica.

Gratis seminar

Gratis seminar: De fabriek van de toekomst, van concept tot realiteit

Nieuws12 september 2023

Op de ochtend van 10 oktober vertelt Brent Dekker, Automation & Concept Engineer bij Hollander Techniek, het succesverhaal van de Digital Twin en hoe uw bedrijf hiermee een vliegende start kan maken als fabriek van toekomst.

GGNet HolllanderTechniekv2 web

Duurzame stappen in de zorg!

Nieuws29 augustus 2023

GGNet zet een nieuwe stap richting duurzaamheid met de circulaire nieuwbouw van het Behandelhuis op 'Groot Graffel' in Warnsveld. KlaassenGroep en Hollander Techniek bundelen hun krachten als bouw- en installatietechnisch aannemers.

HOT linkedin post v1 4 min 1

Behind the scenes bij Vitens Epe

Nieuws12 juni 2023

Speciaal voor de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni, organiseren we in samenwerking met Salverda Bouw en Vitens een unieke rondleiding en laten we je een kijkje achter de schermen nemen bij het project Vitens Epe, onderdeel van het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland.

Uitgekookt 2

Pijlsnelle orderverwerking voor Uitgekookt door productie-automatisering 

Nieuws26 april 2023

Robotize ontwierp in samenwerking met Hollander Techniek en Machinefabriek Geurtsen een productie-automatiseringssysteem voor maaltijdservice Uitgekookt.

Site home 2

Bewust veilig-dag 2023 – Wij doen mee!

Nieuws28 maart 2023

Samen werken aan veilig werken - Iedereen elke dag veilig en gezond van en naar huis, dat is ons doel. We streven continu naar maximale veiligheid. Dit doen we door de risico’s in ons werk te minimaliseren, toe te zien op elkaars veiligheid, elkaar aan te spreken op onveilig gedrag en passende maatregelen te nemen.

AQUA Nederland

Zien wat wij doen op het gebied van water? Kom naar AQUA Nederland 2023

Nieuws28 februari 2023

Op 21, 22, 23 maart is Hollander Techniek aanwezig bij AQUA Nederland 2023. Dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer.

Middenspanning uitgelicht

Hollander Techniek ontzorgt volledig op middenspanningsinstallaties

Nieuws22 februari 2023

Nu de verantwoordelijkheid van de elektrotechnische installaties van industriële bedrijven bij bedrijven zelf is komen te liggen, investeren zij in hun eigen middenspanningsinstallatie. Hollander Techniek neemt het gehele ontwerp, de installatie en installatieverantwoordelijke proces uit handen.

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.