Nieuws

Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek tot nieuws over onze eigen medewerkers. Het laatste Hollander nieuws leest u op deze pagina.

Filteren

Modernisering Paleis van Justitie Arnhem | Hollander Techniek

Alles over het EU-verbod op fluorescentielampen

Nieuws24 januari 2023

Vanaf medio 2023 geldt het verbod op fluorescentielampen. Niet alleen beschermen we hiermee mens en milieu, het is voor veel bedrijven ook een aanleiding om energiezuinigere alternatieven te gaan gebruiken. De nieuwe verordeningen SLR en ELR stellen hogere eisen aan de efficiëntie en lichtkwaliteit, waardoor organisaties in staat worden gesteld energiezuinige producten te kiezen. De energiekosten voor verlichting gaan hierdoor ook nog eens omlaag.

Zonder titel 1200 x 900

Tweede leven voor de Raspberry Pi’s bij Perron038 en NewTechPark

Nieuws7 december 2022

Raspberry Pi’s, de bekende computers in creditcardformaat die voorheen door Hollander Techniek gebruikt werden om bezoekersstromen te monitoren, krijgen een tweede leven bij Hogeschool Windesheim in Zwolle en NewTechPark in Apeldoorn. Het Lectoraat Industriële Automatisering & Robotica van Windesheim zet de gekregen Raspberry Pi’s in om te onderzoeken welke rol deze technologie kan spelen binnen de besturing van industriële processen.

Robotize HT

Samen met Koninklijke Auping naar meer circulariteit

Nieuws21 september 2022

Hollander Techniek werkt samen met Machinefabriek Geurtsen aan een volledig gerobotiseerde productielijn voor een nieuwe, circulaire matrassenlijn van matrassenproducent Auping. Medio 2023 zal de lijn operationeel zijn in de fabriek in Deventer.

Uitgelicht website 1

Bennink Klimaattechniek sluit zich aan bij Hollander Techniek

Nieuws15 september 2022

Bennink Klimaattechniek uit Zaandam heeft zich aangesloten bij Hollander Techniek. Familiebedrijf Bennink Klimaattechniek met 165 jaar ervaring, was op zoek naar een partij waarmee zij een volgende stap kunnen zetten in de bedrijfsvoering. Hollander Techniek ziet op haar beurt een uitbreiding van de werkzaamheden in West-Nederland ontstaan door de aansluiting.

PSOtrede3uitgelicht

Hollander Techniek behaalt trede 3 op PSO-ladder

Nieuws11 augustus 2022

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt.

Ontwerp zonder titel 2

Hoge cijfers voor onze afstudeerders

Nieuws12 juli 2022

Thomas Kieft en Wilfried Loman maakten onlangs behoorlijk wat indruk tijdens hun afstuderen. Zij slaagden met vlag en wimpel met resp. een 9 en een 8 voor hun opleiding Mechatronica aan de Hogeschool Saxion. Een hele prestatie en we zijn dan ook apetrots op deze toppers.

Ontwerp zonder titel 1

Hollander Techniek geselecteerd voor nieuwbouw GGNet

Nieuws30 juni 2022

Op 1 juli starten wij, in samenwerking met KlaassenGroep, met de nieuwbouw van een behandelkliniek bij GGNet op ‘Groot Graffel’ in Warnsveld, de hoofdlocatie van GGNet. De locatie wordt ingericht naar de nieuwste maatstaven voor ruim 100 patiënten die hoog intensieve psychische zorg nodig hebben.

Ermelo

Hollander Techniek werkt aan nieuw sportcentrum Ermelo

Nieuws16 mei 2022

Onlangs tekende Hollander Techniek de realisatieovereenkomst voor de bouw van een nieuw sportcomplex in Ermelo. Uiteraard zijn we heel trots dat deze opdracht ons, na een intensief voortraject is gegund. Het complex zal de naam Sportcentrum Zanderij dragen en vervangt het huidige zwembad Calluna.

Ontwerp zonder titel 4

Zwaarbevochten tweede plaats op Skills The Finals

Nieuws4 april 2022

Afgelopen donderdag en vrijdag streden Hollanders Stefan de Roo en Sybo Martens op het onderdeel mechatronica voor de titel Skillmaster op de Skills the Finals in de jaarbeurs in Utrecht. De jongens werden uiteindelijk met 0,25 punten verschil nét tweede. Een close call dus! Wij zijn hoe dan ook onderzettend trots op Stefan en Sybo!

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.