Nieuws

Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek tot nieuws over onze eigen medewerkers. Het laatste Hollander nieuws leest u op deze pagina.

Filteren

Hollander Techniek en Stichting Apenheul werken samen aan duurzaamheid en tekenen twee jaar sponsorschap

Nieuws2 april 2024

Hollander Techniek en Stichting Apenheul tekenden recentelijk een partnerovereenkomst voor de komende twee jaar. De twee Apeldoornse bedrijven gaan elkaar helpen bij het realiseren van hun ambities op het gebied van duurzaamheid.

2

Remeha & Hollander Techniek stellen eerste 100% waterstofketel voor de utiliteitsmarkt in bedrijf

Nieuws7 maart 2024

De vestiging van Hollander Techniek, technisch dienstverlener binnen de utiliteit, retail en industrie, in Apeldoorn, wordt sinds kort op unieke duurzame wijze verwarmd met de eerste 100% waterstofketel voor de utiliteitsmarkt.

Ontwerp zonder titel 20

Ter nagedachtenis aan Jan Hollander

Nieuws23 februari 2024

Op 24 februari 2024 is het precies 25 jaar geleden dat Jan Hollander, oprichter van Hollander Techniek is overleden.

Uitgelicht Inclusief award

Hollander Techniek wint Techniek Inclusief Award 2024

Nieuws8 februari 2024

Glunderend kunnen wij mededelen dat we de Techniek Inclusief Award 2024 in ontvangst mochten nemen op de VSK Beurs. We zijn trots op deze prachtige award!

HT nieuws

Auping opent matrassenfabriek van de toekomst

Nieuws6 februari 2024

Om de verwerkings- en productiesnelheid te vergroten, richtte Auping in samenwerking met Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek - verenigd in de joint venture Robotize - een nieuwe, geautomatiseerde productielijn in.

1

Hoofdlocatie GGNet opent feestelijk de deuren van nieuw gebouw

Nieuws24 januari 2024

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe gebouw ‘De Spreng’, op de hoofdlocatie van GGNet in Warnsveld geopend.

Post1 HT 1

Nieuw Process Control partnerschap

Nieuws24 januari 2024

Wij zijn Process Control Sneopartner geworden van Siemens! Deze samenwerking opent de deur naar een state-of-the-art DCS-systeem, klaar voor de toekomst!

post 3 HT

Fabriek van de Toekomst Perron038

Nieuws18 december 2023

Waar begin je als je jouw fabriek klaar wilt stomen voor de toekomst? Dat ontdek je op Perron038! Hollander Techniek is een van de partners die meebouwt aan een fysieke test-fabriek in Zwolle.

Vitens 1200 x 900

Ondertekening bouwwteamovereenkomst nieuwbouw Pinkenberg

Nieuws16 november 2023

Van Wijnen, Heijmans, KIM Apparatenbouw B.V. en Hollander Techniek slaan de handen ineen voor de nieuwbouw Pinkenberg. Samen bouwen we hier een nieuwe productielocatie om genoeg drinkwater te kunnen blijven leveren.

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.