Nieuws

Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek tot nieuws over onze eigen medewerkers. Het laatste Hollander nieuws leest u op deze pagina.

Filteren

Ermelo

Hollander Techniek werkt aan nieuw sportcentrum Ermelo

Nieuws16 mei 2022

Onlangs tekende Hollander Techniek de realisatieovereenkomst voor de bouw van een nieuw sportcomplex in Ermelo. Uiteraard zijn we heel trots dat deze opdracht ons, na een intensief voortraject is gegund. Het complex zal de naam Sportcentrum Zanderij dragen en vervangt het huidige zwembad Calluna.

Ontwerp zonder titel 4

Zwaarbevochten tweede plaats op Skills The Finals

Nieuws4 april 2022

Afgelopen donderdag en vrijdag streden Hollanders Stefan de Roo en Sybo Martens op het onderdeel mechatronica voor de titel Skillmaster op de Skills the Finals in de jaarbeurs in Utrecht. De jongens werden uiteindelijk met 0,25 punten verschil nét tweede. Een close call dus! Wij zijn hoe dan ook onderzettend trots op Stefan en Sybo!

Unilever | Ropa Run | Hollander Techniek

Unilever | Ropa Run

Nieuws14 januari 2022

Al 25 jaar loopt Unilever mee in de Ropa Run. Een uitdagende estafetteloop voor het goede doel. Het ingezamelde geld gaat naar palliatieve zorg voor mensen met kanker. Dit jaar sponsorde Hollander Techniek team Unilever Vitality Runners door energie te leveren.

CO2 Prestatieladder | Hollander Techniek

Samen voor duurzaamheid

Nieuws21 december 2021

Duurzaamheid zit al ruim 45 jaar in het hart van Hollander Techniek. Wij willen op geen enkele wijze schade toebrengen aan het milieu én streven naar een klimaat-neutrale bedrijfsvoering.

MFA De Roef | Hollander Techniek

MFA De Roef

Nieuws23 november 2021

De plannen voor het nieuwe MFA De Roef werden samen met Hollander Techniek gemaakt. Daarbij werden interessante nieuwe en duurzame technieken ingezet.

uitgelichtduurzaam

Hollander Techniek genomineerd voor Duurzaamste bedrijf van Nederland 2021

Nieuws12 november 2021

Hollander Techniek is genomineerd voor de verkiezing van ‘Het duurzaamste bedrijf van Nederland 2021’! De verkiezing wordt uitgeschreven door de Stichting Nederland Co2 Neutraal; een stichting die bedrijven en instellingen helpt uit te groeien tot klimaat neutrale ondernemingen.

Perron038 en Hollander Techniek

Van een digitale fabriek tot de werkelijkheid

Nieuws7 oktober 2021

Hollander Techniek tekende deze zomer een partnerovereenkomst met Perron038, het innovatiecentrum voor de maakindustrie in de regio Zwolle. Hier werken studenten en bedrijven samen aan innovatiethema’s om te innoveren, te leren en te inspireren.

DSC 0189 voor site

Hollander Techniek en SBB intensiveren samenwerking

Nieuws7 september 2021

Op 3 september ondertekende Hollander Techniek een overeenkomst waarmee de samenwerking met SBB wordt geïntensiveerd. Hierin staat het begeleiden van studenten centraal en worden hierover eenduidige afspraken gemaakt die gelden voor alle werklocaties van Hollander Techniek.

OWW 10 jaar uitgelicht

Bedrijfsschool onderWERKwijs bestaat 10 jaar

Nieuws23 augustus 2021

Op 22 augustus was het precies 10 jaar geleden dat onderWERKwijs, de bedrijfsschool van Hollander Techniek van start ging. Een mijlpaal om trots op te zijn!

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.