Nieuws

Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek tot nieuws over onze eigen medewerkers. Het laatste Hollander nieuws leest u op deze pagina.

Filteren

Robotize HT

Samen met Koninklijke Auping naar meer circulariteit

Nieuws21 september 2022

Hollander Techniek werkt samen met Machinefabriek Geurtsen aan een volledig gerobotiseerde productielijn voor een nieuwe, circulaire matrassenlijn van matrassenproducent Auping. Medio 2023 zal de lijn operationeel zijn in de fabriek in Deventer.

Uitgelicht website 1

Bennink Klimaattechniek sluit zich aan bij Hollander Techniek

Nieuws15 september 2022

Bennink Klimaattechniek uit Zaandam heeft zich aangesloten bij Hollander Techniek. Familiebedrijf Bennink Klimaattechniek met 165 jaar ervaring, was op zoek naar een partij waarmee zij een volgende stap kunnen zetten in de bedrijfsvoering. Hollander Techniek ziet op haar beurt een uitbreiding van de werkzaamheden in West-Nederland ontstaan door de aansluiting.

PSOtrede3uitgelicht

Hollander Techniek behaalt trede 3 op PSO-ladder

Nieuws11 augustus 2022

Onlangs hebben wij Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt.

Ontwerp zonder titel 2

Hoge cijfers voor onze afstudeerders

Nieuws12 juli 2022

Thomas Kieft en Wilfried Loman maakten onlangs behoorlijk wat indruk tijdens hun afstuderen. Zij slaagden met vlag en wimpel met resp. een 9 en een 8 voor hun opleiding Mechatronica aan de Hogeschool Saxion. Een hele prestatie en we zijn dan ook apetrots op deze toppers.

Ontwerp zonder titel 1

Hollander Techniek geselecteerd voor nieuwbouw GGNet

Nieuws30 juni 2022

Op 1 juli starten wij, in samenwerking met KlaassenGroep, met de nieuwbouw van een behandelkliniek bij GGNet op ‘Groot Graffel’ in Warnsveld, de hoofdlocatie van GGNet. De locatie wordt ingericht naar de nieuwste maatstaven voor ruim 100 patiënten die hoog intensieve psychische zorg nodig hebben.

Ermelo

Hollander Techniek werkt aan nieuw sportcentrum Ermelo

Nieuws16 mei 2022

Onlangs tekende Hollander Techniek de realisatieovereenkomst voor de bouw van een nieuw sportcomplex in Ermelo. Uiteraard zijn we heel trots dat deze opdracht ons, na een intensief voortraject is gegund. Het complex zal de naam Sportcentrum Zanderij dragen en vervangt het huidige zwembad Calluna.

Ontwerp zonder titel 4

Zwaarbevochten tweede plaats op Skills The Finals

Nieuws4 april 2022

Afgelopen donderdag en vrijdag streden Hollanders Stefan de Roo en Sybo Martens op het onderdeel mechatronica voor de titel Skillmaster op de Skills the Finals in de jaarbeurs in Utrecht. De jongens werden uiteindelijk met 0,25 punten verschil nét tweede. Een close call dus! Wij zijn hoe dan ook onderzettend trots op Stefan en Sybo!

Unilever | Ropa Run | Hollander Techniek

Unilever | Ropa Run

Nieuws14 januari 2022

Al 25 jaar loopt Unilever mee in de Ropa Run. Een uitdagende estafetteloop voor het goede doel. Het ingezamelde geld gaat naar palliatieve zorg voor mensen met kanker. Dit jaar sponsorde Hollander Techniek team Unilever Vitality Runners door energie te leveren.

CO2 Prestatieladder | Hollander Techniek

Samen voor duurzaamheid

Nieuws21 december 2021

Duurzaamheid zit al ruim 45 jaar in het hart van Hollander Techniek. Wij willen op geen enkele wijze schade toebrengen aan het milieu én streven naar een klimaat-neutrale bedrijfsvoering.

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.