Nieuws

Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek tot nieuws over onze eigen medewerkers. Het laatste Hollander nieuws leest u op deze pagina.

Filteren

2G netwerk uit de lucht per december 2025

2G-netwerk uit de lucht per december 2025

Nieuws10 juli 2024

Het 2G-netwerk houdt uiterlijk december 2025 definitief op te bestaan, om ruimte te maken voor dataverkeer op de nieuwere 4G- en 5G-netwerken. Deze uitfasering heeft gevolgen voor de verbinding van alarm- en beveiligingssystemen van Hollander Techniek.

GMB houtbouw

Hollander Techniek betrokken bij innovatief houtbouwproject voor GMB

Nieuws11 juni 2024

Hollander Techniek is verheugd te kunnen melden dat zij als partner deelneemt aan de engineering van het nieuwe kantoorpand van GMB in Dodewaard. GMB is gestart met een uniek project dat vraagt om een nieuwe aanpak: houtbouw.

HT 2

Overname Z-tech Solutions B.V. door Robotize; samen sterker in productieprocessen & projecten

Nieuws21 mei 2024

Z-tech Solutions B.V. is overgenomen door Robotize (joint venture van Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek). Beide bedrijven hebben de joint venture Robotize opgericht in 2016.

Hollander Techniek en Stichting Apenheul werken samen aan duurzaamheid en tekenen twee jaar sponsorschap

Nieuws2 april 2024

Hollander Techniek en Stichting Apenheul tekenden recentelijk een partnerovereenkomst voor de komende twee jaar. De twee Apeldoornse bedrijven gaan elkaar helpen bij het realiseren van hun ambities op het gebied van duurzaamheid.

2

Remeha & Hollander Techniek stellen eerste 100% waterstofketel voor de utiliteitsmarkt in bedrijf

Nieuws7 maart 2024

De vestiging van Hollander Techniek, technisch dienstverlener binnen de utiliteit, retail en industrie, in Apeldoorn, wordt sinds kort op unieke duurzame wijze verwarmd met de eerste 100% waterstofketel voor de utiliteitsmarkt.

Ontwerp zonder titel 20

Ter nagedachtenis aan Jan Hollander

Nieuws23 februari 2024

Op 24 februari 2024 is het precies 25 jaar geleden dat Jan Hollander, oprichter van Hollander Techniek is overleden.

Uitgelicht Inclusief award

Hollander Techniek wint Techniek Inclusief Award 2024

Nieuws8 februari 2024

Glunderend kunnen wij mededelen dat we de Techniek Inclusief Award 2024 in ontvangst mochten nemen op de VSK Beurs. We zijn trots op deze prachtige award!

HT nieuws

Auping opent matrassenfabriek van de toekomst

Nieuws6 februari 2024

Om de verwerkings- en productiesnelheid te vergroten, richtte Auping in samenwerking met Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek - verenigd in de joint venture Robotize - een nieuwe, geautomatiseerde productielijn in.

1

Hoofdlocatie GGNet opent feestelijk de deuren van nieuw gebouw

Nieuws24 januari 2024

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe gebouw ‘De Spreng’, op de hoofdlocatie van GGNet in Warnsveld geopend.

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.