Nieuws

Van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek tot nieuws over onze eigen medewerkers. Het laatste Hollander nieuws leest u op deze pagina.

Filteren

Uitgekookt 2

Pijlsnelle orderverwerking voor Uitgekookt door productie-automatisering 

Nieuws26 april 2023

Robotize ontwierp in samenwerking met Hollander Techniek en Machinefabriek Geurtsen een productie-automatiseringssysteem voor maaltijdservice Uitgekookt.

Site home 2

Bewust veilig-dag 2023 – Wij doen mee!

Nieuws28 maart 2023

Samen werken aan veilig werken - Iedereen elke dag veilig en gezond van en naar huis, dat is ons doel. We streven continu naar maximale veiligheid. Dit doen we door de risico’s in ons werk te minimaliseren, toe te zien op elkaars veiligheid, elkaar aan te spreken op onveilig gedrag en passende maatregelen te nemen.

AQUA Nederland

Zien wat wij doen op het gebied van water? Kom naar AQUA Nederland 2023

Nieuws28 februari 2023

Op 21, 22, 23 maart is Hollander Techniek aanwezig bij AQUA Nederland 2023. Dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer.

Middenspanning uitgelicht

Hollander Techniek ontzorgt volledig op middenspanningsinstallaties

Nieuws22 februari 2023

Nu de verantwoordelijkheid van de elektrotechnische installaties van industriële bedrijven bij bedrijven zelf is komen te liggen, investeren zij in hun eigen middenspanningsinstallatie. Hollander Techniek neemt het gehele ontwerp, de installatie en installatieverantwoordelijke proces uit handen.

VDL1

Circulair Leidingwerk bij VDL

Nieuws10 februari 2023

Voor het testen van een circulair leidingwerkconcept, kiest Hollander Techniek voor de verbouwing van het bedrijfsrestaurant van VDL-ETG in Almelo. In dit project worden de verwarmingsinstallaties aangesloten op de bestaande techniekruimte.

Modernisering Paleis van Justitie Arnhem | Hollander Techniek

Alles over het EU-verbod op fluorescentielampen

Nieuws24 januari 2023

Vanaf medio 2023 geldt het verbod op fluorescentielampen. Niet alleen beschermen we hiermee mens en milieu, het is voor veel bedrijven ook een aanleiding om energiezuinigere alternatieven te gaan gebruiken. De nieuwe verordeningen SLR en ELR stellen hogere eisen aan de efficiëntie en lichtkwaliteit, waardoor organisaties in staat worden gesteld energiezuinige producten te kiezen. De energiekosten voor verlichting gaan hierdoor ook nog eens omlaag.

Zonder titel 1200 x 900

Tweede leven voor de Raspberry Pi’s bij Perron038 en NewTechPark

Nieuws7 december 2022

Raspberry Pi’s, de bekende computers in creditcardformaat die voorheen door Hollander Techniek gebruikt werden om bezoekersstromen te monitoren, krijgen een tweede leven bij Hogeschool Windesheim in Zwolle en NewTechPark in Apeldoorn. Het Lectoraat Industriële Automatisering & Robotica van Windesheim zet de gekregen Raspberry Pi’s in om te onderzoeken welke rol deze technologie kan spelen binnen de besturing van industriële processen.

Robotize HT

Samen met Koninklijke Auping naar meer circulariteit

Nieuws21 september 2022

Hollander Techniek werkt samen met Machinefabriek Geurtsen aan een volledig gerobotiseerde productielijn voor een nieuwe, circulaire matrassenlijn van matrassenproducent Auping. Medio 2023 zal de lijn operationeel zijn in de fabriek in Deventer.

Uitgelicht website 1

Bennink Klimaattechniek sluit zich aan bij Hollander Techniek

Nieuws15 september 2022

Bennink Klimaattechniek uit Zaandam heeft zich aangesloten bij Hollander Techniek. Familiebedrijf Bennink Klimaattechniek met 165 jaar ervaring, was op zoek naar een partij waarmee zij een volgende stap kunnen zetten in de bedrijfsvoering. Hollander Techniek ziet op haar beurt een uitbreiding van de werkzaamheden in West-Nederland ontstaan door de aansluiting.

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.