Markt

Waterzuivering

Water is de toekomst van vandaag

Bij Hollander Techniek zien we het als onze verantwoordelijkheid om een deskundige bijdrage te leveren aan het zorgvuldig omgaan met de wereldwijde watercylus. Dat doen wij onder meer door innovatieve oplossingen en industriële automatisering toe te passen voor drinkwatermaatschappijen en waterschappen.

Onze industriële oplossingen worden al decennialang vertrouwd door onze klanten. Of het nu gaat om nieuwbouw, optimalisatie of renovatie van zuiveringsinstallaties voor afval- en drinkwater. Onze deskundigheid is gebaseerd op de nieuwste technieken, inzichten en ontwikkelingen. Hierdoor zijn we in staat om slimme en duurzame innovaties te realiseren die leiden tot financiële besparingen en milieuvoordelen. We bieden desgewenst een totaaloplossing voor advies, ontwerp, bouw, renovatie en beheer van de installatie.

We zijn betrokken bij de automatisering van veel processen binnen de watercyclus. We leveren besturingsinstallaties voor de watertechnologie voor het zuiveren van riool- en afvalwater als drinkwaterzuivering.

System integrator

Als system integrator beschikt Hollander Techniek over veel ervaring in multidisciplinaire teams, waaronder elektrotechniek en procesautomatisering, werktuigbouwkunde en civiele techniek. Dankzij deze ervaring kennen we ieders gegevensbehoefte en zijn we in staat de raakvlakken te beheersen. Daarnaast hebben we de procesautomatisering, paneelbouw en elektrotechnische werkzaamheden zelf in huis. Hierdoor zijn de lijnen nauw op elkaar afgestemd.

Onze kennis en ervaring in automatiseringsoplossingen voor waterschappen en drinkwatermaatschappijen is ruim aanwezig door jarenlange klantervaringen. Hierdoor weten we precies waar we op moeten letten tijdens het ontwerp- en realisatieproces van een zuiveringsinstallatie. Dit zorgt voor betrouwbare en complete installaties. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw project op tijd en binnen budget wordt afgerond.

Hollander Techniek levert jaarlijks een breed scala aan diensten en oplossingen voor o.a.:

  • Afvalwater
  • Rioolwater
  • Drinkwater
  • Onderzoek en advies voor de watervoorziening en innovatieve watertechnologie
  • Ontwerp en realisatie

Ons team Water heeft een indrukwekkende staat van dienst en heeft vele succesvolle projecten uitgevoerd, recentelijk voor klanten zoals Vitens, Oasen, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Waterschap Vallei en Veluwe.

Waarom Hollander Techniek

  • Alle expertises onder één dak
  • Veel proces en domeinkennis door jarenlange ervaring
  • Strategische partner
  • Complete trajecten, van advies tot uitvoer en onderhoud
  • Projectmatige aansturing

Expertises Waterzuivering

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor uw vraagstuk in de waterzuivering. Met onze integrale aanpak zorgen wij voor duurzame oplossingen.

Vitens - quote KTO| Hollander Techniek

“Hollander Techniek geeft bij ieder project 100% en soms een beetje meer, door mee te denken in oplossingen, en in het belang van de klant.”

Dick Verhoeff, Projectmanager Vitens

Richard Vos | Hollander Techniek

Richard Vos

Projectmanager industrie

Heeft u een vraag over technische oplossingen in industrie? Dan bent u bij Richard Vos aan het juiste adres. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander de juiste automatiseringsoplossing voor elk vraagstuk.

Projecten in de waterzuivering

RWZI Almere | Hollander Techniek

RWZI Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Waterzuivering

Water uit het riool wordt verzameld en gezuiverd. Zo ook in Alkmaar bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) van het Waterschap Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Maar ook RWZI's worden oud en dus wordt de installatie in Alkmaar nu grootschalig gerenoveerd in samenwerking met Hollander Techniek.

AWZI Tollebeek | Hollander Techniek

AWZI Tollebeek

Procesindustrie Waterzuivering

Waterschap Zuiderzeeland wil als grote energieverbruiker een bijdrage leveren aan de energietransitie. De realisatie van een innovatieve Ephyra® slibgistingsinstallatie bij AWZI Tollebeek is hier onderdeel van. Hollander Techniek heeft de volledige procesautomatisering en de elektrotechnische installaties verzorgd in dit project.

Vitens Epe | Hollander Techniek

Vitens Epe

Waterzuivering

Acht jaar geleden tekenden we de Overeenkomst Duurzame Drinkwatervoorziening Gelderland. We spraken met de provincie af dat we, waar mogelijk, compenseren voor drinkwater dat we uit de grond halen. In Epe deden we dat al op kleine schaal.

Quote Procesindustrie | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.