Markten

Industrieel Vastgoed

Uw industrieel vastgoed optimaal benut

Heeft u zich wel eens gerealiseerd dat het succes van uw primaire proces mede wordt bepaald door uw vastgoed? Product, productieplanning, goederenstroom en arbeidsbehoefte bepalen de keuze voor de juiste technische oplossing. Wij realiseren voor u een duurzame fabriek die klaar is voor de toekomst.

Uw fabriekshal ondersteunt het proces

Industrieel vastgoed moet naadloos aansluit bij het primaire productieproces. Omvang, locatie én techniek bevorderen de efficiency. Met bijvoorbeeld BIM brengen wij uw productieproces tot in detail in kaart en maken wij de vertaalslag naar het toepassen van de juiste technieken. Zo wordt uw gebouw optimaal benut. En over de normen en eisen hoeft u zich niet druk te maken. Wij zorgen ervoor dat uw cleanroom, laboratoria en/of vastgoed voldoet aan alle eisen door deze mee te nemen in het integraal ontwerp.

Het beste van twee werelden

Een goed klimaat, de juiste voorzieningen en een geautomatiseerd gebouw. Voorbeelden van hoe goede technieken in een gebouw uw medewerkers ondersteunen in het doen van hun werk. De medewerkerstevredenheid en productiviteit stijgen en er worden minder fouten gemaakt dankzij intelligente automatiseringsoplossingen. Wij hebben ervaring in de industrie én in de utiliteit en kunnen zo ‘het beste van twee werelden’ combineren. De meet- en regeltechniek voor uw ontwerp wordt bij ons in eigen beheer gemaakt. Dit vertaalt zich in beheersbare en toekomstbestendige installaties. U kunt er dan ook van op aan dat het integraal ontwerp naadloos aansluit op uw proces en dat overal aan is gedacht.

De fabriek van de toekomst; duurzaam en circulair

Energie-efficiency en circulair bouwen zijn belangrijk thema voor ons en de samenleving. Hollander Techniek ontwikkelt voor haar klanten steeds vaker vernieuwende duurzame oplossingen. Zo denken wij bij het ontwerp al na over het eventueel hergebruiken van materialen. En wist u dat de restwarmte uit uw productieproces bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor de verwarming van een kantoorruimte. Dit scheelt in de energiekosten. Wordt niet gelijk alle restwarmte gebruikt, dan kan de warmte gebufferd worden in een warmte-koude opslag installatie waardoor het later benut kan worden. Stelt u zich eens voor:  in de toekomst wordt met uw restwarmte een complete woonwijk verwarmd! Zo bouwen wij samen met u aan de duurzame fabriek van de toekomst.

Waarom Hollander Techniek

  • Kennis van uw productieproces
  • Van ontwerp en realisatie tot service en onderhoud
  • Ervaring en expertises in zowel de industrie als de utiliteit
  • Focus op energie-effiency, circulariteit en duurzaamheid
  • Meet- en regeltechniek in eigen huis
  • Kennis van normen en eisen op het gebied van cleanrooms en laboratoria

Expertises Industrieel Vastgoed

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor uw vraagstuk. Met onze integrale aanpak zorgen wij voor duurzame technische oplossingen.

Van Merkensteijn | Hollander Techniek

De renovatie van onze fabriekshal moest op korte termijn plaatsvinden dus zochten wij een ervaren installateur die zowel de E- als de W-werkzaamheden kon doen. Met Hollander Techniek werken wij al een aantal jaar samen, dus die keuze was snel gemaakt. Het fijne aan de samenwerking met Hollander Techniek is dat ze weten wat én hoe wij het graag willen, namelijk super strak.

René ten Brinke, Manager Operations BU Fences bij Van Merkesteijn International

L1008431 2

Gerard Eendebak

Contractmanager

Wilt u meer weten over cleanrooms? Of over service, onderhoud of technisch beheer van uw vastgoed? Neem dan direct contact op met Gerard Eendebak. Gerard is al bijna 12 jaar werkzaam bij Hollander Techniek. Hij weet altijd een passende oplossing aan te bieden.

Relevante projecten

Bredenoord | Hollander Techniek

Bredenoord

Kantoren en gebouwen Industrieel vastgoed

Bredenoord heeft in 2019 een nieuw logistiek centrum naast de bestaande panden van het familiebedrijf gerealiseerd. Hollander Techniek was verantwoordelijk voor de elektronische en werktuigbouwkundige installaties en verzorgt de meet- en regeltechniek in het nieuwe pand dat bestaat uit een hal/werkplaats, magazijn en kantoorgebouw.

Farm Dairy | Hollander Techniek

Farm Dairy

Kantoren en gebouwen Industrieel vastgoed Foodindustrie

Nodeloos of vals alarm, het was een bekend probleem bij Farm Dairy. Hollander Techniek heeft in zowel de oudbouw als de nieuwbouw het brandmeldsysteem van Siemens toegepast.

Van Merkensteijn uitgelicht

Van Merksteijn

Industrieel vastgoed

Van Merksteijn renoveerde een bestaande hal om een nieuwe tweede poedercoatlijn te kunnen plaatsen. Aan Hollander Techniek de taak om voor deze productielijn alle elektrotechnische - en werktuigbouwkundige werkzaamheden te realiseren.

Kantoren en Gebouwen | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.