Markten

Markten waarin wij werken

Wij weten wat u nodig heeft

Bij Hollander Techniek is niets onmogelijk. ‘Kan niet’ bestaat niet. U zoekt een partner waarmee u van ontwerp tot nazorg in zee kunt? Onze vakkundige medewerkers staan u graag met raad en daad terzijde. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende markten binnen de utiliteit, retail en industrie. Zo hebben wij al een goed beeld van uw wensen gevormd nog voor wij met u in gesprek gaan. U mag er dan ook vanuit gaan dat onze duurzame totaaloplossingen naadloos aansluiten bij uw vraag.

‘Voor moeilijke vragen lopen wij niet weg, maar gaan wij juist op zoek naar een goede en duurzame oplossing. De klant is koning en wij gaan altijd voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding.’

Onderwijs

Onderwijs

Docenten, leerlingen en medewerkers voelen zich in een duurzaam en flexibel gebouw fitter en gezonder. Wij gaan met u de uitdaging aan het beste uit uw schoolgebouw te halen. Zo creëren wij met techniek de school van de toekomst waar optimale leerprestaties en werkomstandigheden de standaard zijn.

Sport en Recreatie

Sport en Recreatie

Is uw gemeente toe aan een nieuw zwembad? Of moet uw sport- en recreatiecomplex hoognodig gerenoveerd worden? Dan kunt u vertrouwen op onze ervaring en kennis. Juist omdat wij alle benodigde expertises in huis hebben, ontzorgen wij u van a tot z.

Maakindustrie

Maakindustrie

De digitale transformatie in de maakindustrie is in volle gang! Samen met u en ketenpartners helpen wij u met een concreet stappenplan om hierin succesvol te zijn. Wij staan klaar met advies, zorgen voor de realisatie en indien nodig, de integratie met uw huidige processen.

Foodindustrie

Foodindustrie

Uw winstgevendheid verbeteren in de foodindustrie? Hollander Techniek helpt u bij het elimineren van verspillingen, bijvoorbeeld van voedsel en energie, door de efficiëntie van uw productieproces in de foodindustrie te verhogen.

Retail

Retail

Vernieuwen en innoveren terwijl uw winkel open blijft? Een uitdaging die wij omarmen. Het winkelcomfort van uw klant is leidend. Wij helpen u zijn/haar behoeftes inzichtelijk te maken en uw winkel zo comfortabel mogelijk in te richten.

Kantoren en Gebouwen

Kantoren en Gebouwen

Alle technieken onder één dak! Wij hebben alle gebouwgebonden technieken in huis voor nieuwbouw, transformatie en herontwikkeling. Samen gaan wij op zoek naar duurzame oplossingen die bijdragen aan het werk- en leefcomfort van de eindgebruiker.

Industrieel Vastgoed

Industrieel Vastgoed

Wist u dat uw succes mede wordt bepaald door de staat van uw vastgoed? Goede technische voorzieningen zorgen voor productieve medewerkers. Wij geven u advies over energiebesparende maatregelen en duurzame oplossingen waarmee u uw vastgoed optimaal benut.

Waterzuivering

Waterzuivering

Bij Hollander Techniek zien we het als onze verantwoordelijkheid om een deskundige bijdrage te leveren aan het zorgvuldig omgaan met de wereldwijde watercylus. Dat doen wij onder meer door innovatieve oplossingen en industriële automatisering toe te passen voor drinkwatermaatschappijen en waterschappen.

Afvalverwerking

Afvalverwerking

Hergebruik van grondstoffen en aandacht voor het milieu zijn voor u belangrijke thema’s. Aan ons de taak innovatieve en duurzame technische oplossingen te realiseren die bijdragen aan efficiënte afvalverwerking en -reductie.

Procesindustrie

Procesindustrie

U wilt een beheersbare, betrouwbare en voorspelbare omgeving waarin de automatisering uw proces optimaal laat verlopen. Deze uitdaging gaan wij graag met u aan.

Onze Expertises | Hollander Techniek

Expertises

Hollander Techniek heeft tal van expertises in huis waarmee wij uw technische vraagstuk oplossen. Benieuwd welke? Bekijk dan snel al onze expertises.

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.