Markt

Afvalverwerking

Haal meer waarde uit uw afval

Een wereld met minder verspilling en vervuiling, dat willen we toch allemaal? Samen met u en ketenpartners werken wij aan het realiseren van deze missie. We denken met u mee over innovatieve technologische oplossingen voor afvalverwerking, daarmee werken we samen aan een duurzame toekomst. Zo halen we nog meer waarde uit afval.  

Een frisse blik 

Meer waarde halen uit afval begint met het optimaliseren van uw processen. Een ontwikkeling waarin wij u graag begeleiden. Uw procesoptimalisatie ondersteunen wij door met u mee te denken. Hoe worden uw processen meetbaar? En hoe richten wij dit, technisch, het meest efficiënt in? Bij deze zaken bieden wij u visuele ondersteuning aan het proces. Zo maken we afval geld waard én helpen wij u bij het realiseren van uw doelen op het gebied van duurzaamheid.  

Circulair denken en doen 

Door afvalstromen te scheiden kunnen onderdelen gefilterd, gereinigd en hergebruikt worden. De basis hiervoor is een efficiënt draaiend systeem. Wij ontwikkelen hiervoor technische oplossingen die zijn afgestemd op uw (proces)vraag. Wilt u de warmte die vrijkomt tijdens het productieproces hergebruiken? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij hebben uitgebreide ervaringen met systemen waarbij warmte en koude wordt hergebruikt voor bijvoorbeeld kantoorverwarming. Samen werken we toe naar een circulaire wereld waarin zo min mogelijk afval wordt verspild.

Gebouwgebonden technieken 

Uw industrieel vastgoed is minstens zo belangrijk in het efficiënter inrichten van uw processen. Wij adviseren u dan ook graag over de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in de gebouwen waarin u werkt. Maar ook als het aankomt op de inrichting van uw ICT-omgeving of gebouwbeheersystemen kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk alle expertises onder één dak. Wilt u meer weten over onze gebouwgebonden technieken? Kijk dan op onze pagina Industrieel Vastgoed

Waarom Hollander Techniek?

  • Alle expertises onder 1 dak
  • Samen verbeteren we uw processen
  • Samen visualiseren we waar verbetering mogelijk is
  • Meer waarde halen uit uw afval
  • Denken met u mee over innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst
  • Efficiënte bedrijfsprocessen
  • Focus op circulariteit
  • Gebouwgebonden technieken voor uw industrieel vastgoed.

Expertises Afvalverwerking

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor uw vraagstuk in de afvalverwerking. Met onze integrale aanpak zorgen wij voor duurzame oplossingen.

ARN Tiel- quote | Hollander Techniek

“Wij kunnen deze opdracht alleen maar realiseren dankzij de goede afstemming van en korte lijnen met Hollander Techniek. Uiteindelijk zetten wij deze prestatie samen neer.”

Mark Vroegop, projectmanager Topec

Jacco Roelofs | Hollander Techniek

Jacco Roelofs

Accountmanager industrie

Wilt u meer weten over oplossingen op het gebied van industriële automatisering, smart industry of robotisering? Dan bent u bij Jacco Roelofs aan het juiste adres. Met zijn jarenlange ervaring en prachtige projecten op zijn naam weet hij u als geen ander te voorzien van het juiste advies.

Onze Expertises | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.