Expertise

ict

ICT-infrastructuur van ontwerp tot optimalisatie

Een ICT-infrastructuur die past bij uw bedrijf en up-to-date blijft, is essentieel om veilig, efficiënt en ongestoord te kunnen werken. Onze ICT- specialisten helpen u graag om dit realiseren, van ontwerp tot optimalisatie. Zij zullen uw bedrijfsprocessen grondig bekijken en proactief meedenken over de beste oplossingen voor uw ICT-infrastructuur om deze vervolgens voor u te implementeren en beheren. Of dat nu lokaal gebeurt of in de Cloud. Continuïteit staat bij onze ICT-oplossingen centraal.

Gegarandeerd een veilige ICT-infrastructuur
Een goed beveiligde ICT-infrastructuur, de security, is essentieel. Veel factoren hebben invloed op de veiligheid van uw netwerk, bijvoorbeeld de staat van het netwerk, het gedrag van medewerkers en de gekozen software. Wij helpen u graag met het up-to-date inrichten van uw ICT-infrastructuur. Daarbij houden wij rekening met bedrijfsprocessen en het gedrag en de wensen van de medewerkers. Samen kiezen we voor zekerheid en realiseren we de oplossingen die naadloos aansluiten op uw organisatie.

Cloud Managed Networking
De betrouwbaarheid van het netwerk op locatie, gecombineerd met de voordelen van de Cloud. Dat is Cloud Managed Networking. Het volledige beheer, inzicht in het netwerk en het volledig up-to-date houden van de netwerkomgeving worden gecombineerd in een enkele Cloud portal. Daarnaast maakt het gebruik van SD WAN gemakkelijk voor bedrijven om bedrijfslocaties aan elkaar te verbinden met het gebruik van reguliere en dus voordeligere verbindingen. De veiligheid van VPN gecombineerd met de flexibiliteit in verbindingskeuze.

Infrastructuur-scan
Soms is meer inzicht gewenst in de huidige ICT-infrastructuur. Het doel van onze scan is helder inzicht geven in de ICT-infrastructuur. Met de uitslag van de scan kunnen de juiste beslissingen genomen worden en risico’s worden verkleind.

24/7 bereikbaar voor storingen
Indien er een storing of onderbreking is binnen de ICT-infrastructuur, dan wilt u die zo snel mogelijk opgelost hebben. Iedere minuut telt. Daarom is Hollander Techniek 24/7 bereikbaar en u krijgt direct de remote-ondersteuning die u nodig heeft.

Onze oplossingen

  • Cloud managed networking,
  • Network security
  • 24/7 bereikbaarheid
  • Server oplossingen
  • Infrastructuur-scan

Certificeringen en Partners

Bij Hollander Techniek staan we voor kwaliteit. Om dit aan te tonen bezitten wij diverse certificaten en gaan wij langdurige samenwerkingen aan met onze partners.

Mark de Jong | ICT | Hollander Techniek

Mark de Jong

ICT Business Consultant

Wilt u meer weten over onze ICT-oplossingen? Neem dan direct contact op met Mark de Jong. Mark heeft bijna 25 jaar ervaring in de ICT. Hij denkt graag met u mee!

Relevante projecten

Herman Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College

Onderwijs Kantoren en gebouwen

Een nieuwe school die klaar is voor de toekomst’, zo luidde de wens van het Hermann Wesselink College (HWC). Hollander Techniek was in dit UAV-GC traject verantwoordelijk voor alle technische installaties. Van ontwerp tot nazorg.

Hermann Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College | Frisse School

Onderwijs

Leren en opgroeien in een gezond schoolgebouw. Bij de nieuwbouw van het Hermann Wesselink College in Amstelveen was dit één van de belangrijkste uitgangspunten. Daarom is bij het ontwerp en de keuzes voor installaties het programma van eisen van Frisse Scholen Klasse B als leidraad genomen.

Brandweer

Brandweer Beekbergen

Kantoren en gebouwen

De oude brandweerkazerne in Beekbergen moest gerenoveerd en uitgebreid worden met douches en een kantoorruimte. Aan Hollander Techniek de taak om de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties uit te voeren.