Markt

Maakindustrie

Verbeter uw productieproces in de maakindustrie

Dankzij innovatie, en het bundelen van beschikbare kennis in samenwerking met ketenpartners, tillen wij de maakindustrie naar een hoger plan. Bij de verbetering van uw productieproces spelen kwaliteits- en efficiëntieverbetering, Lean Six Sigma, co-creatie en duurzaamheid een belangrijke rol.

Automatisering in de maakindustrie 

Voor al uw vraagstukken hebben wij een passende oplossing beschikbaar. Of deze elektrotechnisch van aard is, of dat het gaat om robotisering of industriële netwerken. Heeft uw PLC een optimalisatie nodig of moet deze vanwege (veiligheid)voorschriften helemaal vervangen worden? Onze engineers van Industriële Automatisering realiseren het voor u. 

Uw wens is waar wij mee aan de slag gaan. Zo zijn uw machines, en daarmee uw productieproces, binnen no-time weer up-to-date. Het voordeel daarvan? De betrouwbaarheid en snelheid van uw machines: minder kans op uitval, minder onvoorziene kosten en een sneller productieproces.  

Efficiënter en innovatiever werken: Industrie 4.0

Met Smart Industry – ook wel Industrie 4.0 genoemd – helpen wij u om processen eenvoudiger, efficiënter en innovatiever in te richten. Dit doen we met slimme oplossingen zoals Robotisering en cloud computing, maar ook door data uit uw productieproces te verzamelen (Big Data). Dit geeft u de mogelijkheid om een verbeterslag te maken. Uw productieproces wordt continue verbeterd en geoptimaliseerd. U bent flexibeler en neemt beslissingen op basis van de meest actuele informatie en resultaten. Met behulp van real time data is het mogelijk om de stap van diagnose naar prognose te zetten.

Ons advies: begin klein

Het eerste optimalisatieproject hoeft niet groot te zijn. Ons advies is om klein te beginnen. Start met een strategische visie, stel prioriteiten, begin praktisch en met een kleine wijziging. Wij wijzen u de weg en helpen u – als Smart Industry Ambassadeur – om met uw eigen mensen uw visie te realiseren. Zo maakt u de kans op succes groter en creëert u een situatie waarin u kunt leren en reflecteren. Maak nu de volgende stap en samen starten wij uw (r)evolutie.

Waarom Hollander Techniek

  • Meerdere expertises onder één dak
  • 24/7 service en nazorg
  • Wij verdiepen ons in uw productieproces
  • Flexibiliteit in planning uit te voeren werkzaamheden
  • Waar nodig vullen we kennis aan met onze ketenpartners

Expertises Maakindustrie

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor uw vraagstuk in de maakindustrie. Met onze integrale aanpak zorgen wij voor duurzame technische oplossingen.

Royal Vaassen Flexible Packaging | Hollander Techniek

“Op korte termijn komt er een nieuwe fabriekshal bij en gaan we de hele logistiek omgooien. Grote kans dat er een nieuwe indeling komt: een nieuwe verdeling van welke producten er op welke lijn gedraaid worden. Hiervoor hebben we een goede betrouwbare partner voor de toekomst gevonden.”

Jan Ettema, projectleider Royal Vaassen Flexible Packaging

Jacco Roelofs | Hollander Techniek

Jacco Roelofs

Accountmanager industrie

Wilt u meer weten over oplossingen op het gebied van industriële automatisering, smart industry of robotisering? Dan bent u bij Jacco Roelofs aan het juiste adres. Met zijn jarenlange ervaring en prachtige projecten op zijn naam weet hij u als geen ander te voorzien van het juiste advies.

Relevante projecten

Ontwerp zonder titel 2 1

Verzinkerei Stadtlohn

Maakindustrie Procesindustrie

Storingen die niet meer opgelost konden worden, regelmatig stilstand van het productieproces, onoverzichtelijke programmering. Voor de installatie van Verzinkerei Stadtlohn (dochterbedrijf van naastgelegen Lichtgitter GmbH) waren verschillende upgrades nodig om aan de moderne veiligheidseisen te voldoen. Het bleek een uitdagend project waarbij aan de voorkant goed gekeken is naar alle processen om de continuïteit van de productie te kunnen waarborgen. Een wederzijds vertrouwen vanaf de start leidde tot een toekomstbestendig resultaat.

Symbol | Hollander Techniek

Symbol | SMART werken

Maakindustrie

Symbol helpt bij het vertalen van data naar inzicht. De technische kennis om die processen te optimaliseren is bij Hollander Techniek geborgd.

Toegangscontrolesysteem | 247TailorSteel | Hollander Techniek

Nieuw toegangscontrolesysteem voor 247TailorSteel

Maakindustrie

247TailorSteel is één van de grootste leveranciers van laser gesneden plaat- en buismateriaal op maat. Tailor Steel wilde graag een nieuw toegangscontrolesysteem inclusief koppeling met het personeelsmanagementsysteem.

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.