Markten

Procesindustrie

Automatisering als basis in de procesindustrie

U wilt dat uw proces klaar is voor de toekomst. Een beheersbare, betrouwbare en voorspelbare omgeving waarin de automatisering uw proces optimaal laat verlopen. Deze uitdaging gaan wij graag met u aan. Wij realiseren voor u de oplossing waarmee uw proces optimaal wordt geautomatiseerd en geïntegreerd met de overige besturingen en applicaties in uw fabriek.

Van uw vraag tot passende oplossing

Onze oplossing begint bij uw vraag. Door samen uw vraagstuk te analyseren kunnen wij in de ontwerpfase al meedenken over de best passende oplossing, afgestemd op de uw specifieke wensen. Wij adviseren en ontwikkelen een ontwerp waarin de totale oplossing en het programma van eisen wordt beschreven. Waar nodig onderzoeken onze engineers de technische aspecten van uw bedrijfsproces om u te verzekeren dat de oplossing voldoet aan uw verwachtingen.

Projectrealisatie in de procesindustrie

Vanzelfsprekend realiseren wij ook graag de voorgestelde oplossing voor u. Vanuit onze jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten in onder andere de  food-, zuivel- en waterindustrie, begeleiden wij de engineering en implementatie zodat u geheel ontzorgd wordt. Als onderdeel van onze projectbegeleiding stemmen we samen met u af hoe de realisatie zal verlopen. Denk hierbij aan het testen, de inbedrijfstelling en de acceptatie. En ook na realisatie staan wij voor u klaar met onze 24/7

Totaaloplossingen op maat geïntegreerd

Om u te voorzien van een totaaloplossing gebruiken we gestandaardiseerde componenten die we klant specifiek integreren. Hierbij houden we rekening met de functionaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Waar nodig ontwikkelen we zelf specifieke deeloplossingen of interfaces op maat met eigen software en/of in samenwerking met gerenommeerde systeemleveranciers. Op deze wijze zorgen we ervoor dat de oplossing altijd optimaal is afgestemd op uw specifieke bedrijfsproces.

Naast geautomatiseerde procesbesturing realiseren wij ook werktuigbouwkundige oplossingen, denk bijvoorbeeld aan CIP-installaties. Dit doen we veelal in samenwerking met ketenpartners. Een goede multidisciplinaire samenwerken met u of onze eigen partners is voor ons dan ook vanzelfsprekend om tot de beste totaaloplossing te komen!

Klaar voor de toekomst 

Data-gedreven bedrijfsprocessen zijn een voorwaarde voor de toekomst. Of het nu gaat om de registratie van productiehandelingen, grondstoffen, energieverbruik, data uit randapparatuur of het combineren van meetwaarden uit verschillende al bestaande bedrijfsprocessen, er zijn enorm veel mogelijkheden om nieuwe inzichten te krijgen uit uw productieproces. Door deze vervolgens met elkaar te verbinden realiseren we een Smart Industry (Industrie 4.0) oplossing. Hiermee kunt u op elk niveau visualiseren, rapporteren en registeren. Zo bent u verzekerd van een optimaal en efficiënt lopend proces dat klaar is voor de toekomst!

Waarom Hollander Techniek

  • Begeleiding van ontwerp tot implementatie
  • Betrokken vanaf de eerste vraag
  • Aandacht voor data-architectuur en integrale datacollectie
  • 24/7 Services en technische dienstverlening
  • Multidisciplinaire projectaanpak
  • Samenwerking met gerenommeerde systeemleveranciers en ketenpartners
  • Ervaring met projecten en processen in o.a. de food-, water- en zuivelindustrie

Expertises Procesindustrie

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor uw vraagstuk in de procesindustrie. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij voor duurzame technische oplossingen die naadloos aansluiten bij uw proces.

 

Quote Procesindustrie | Hollander Techniek

“Hollander Techniek is een partij waarmee ik graag een project realiseer. Deskundig, samenwerken en proactief zijn de woorden die de samenwerking met Hollander Techniek omschrijven. En misschien wel het allerbelangrijkste: projecten verlopen altijd volgens plan, in heldere stappen en worden met structuur uitgevoerd."

Dick Verhoeff, Projectmanager Vitens

Richard Vos | Hollander Techniek

Richard Vos

Projectmanager industrie

Heeft u een vraag over technische oplossingen in industrie? Dan bent u bij Richard Vos aan het juiste adres. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander de juiste automatiseringsoplossing voor elk vraagstuk.

Relevante projecten

Symbol | Hollander Techniek

Symbol | SMART werken

Procesindustrie

Symbol helpt bij het vertalen van data naar inzicht. De technische kennis om die processen te optimaliseren is bij Hollander Techniek geborgd.

AWZI Tollebeek | Hollander Techniek

AWZI Tollebeek

Procesindustrie Waterzuivering

Waterschap Zuiderzeeland wil als grote energieverbruiker een bijdrage leveren aan de energietransitie. De realisatie van een innovatieve Ephyra® slibgistingsinstallatie bij AWZI Tollebeek is hier onderdeel van. Hollander Techniek heeft de volledige procesautomatisering en de elektrotechnische installaties verzorgd in dit project.

RWZI Dinxperlo | Hollander Techniek

RWZI Dinxperlo

Procesindustrie Waterzuivering

De rioolwaterzuiveringsinstallatie in Dinxperlo is één van de eerste zuiveringen in ons land met de NEREDA® van Royal HaskoningDHV. Hollander Techniek verzorgde de volledige automatisering van de nieuwe rioolwaterzuivering.

HHNK | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.