Expertise

Retailtechniek

Uw strategisch partner in de retailtechniek

Op zoek naar een strategisch partner in retailtechniek? Voor advies, installatie, integratie en services op het gebied van retailtechniek kunt u bij Hollander Techniek terecht. Wij realiseren efficiënte turnkey projecten door projectmanagement te combineren met techniek en een nauwe samenwerking met onze klanten en partners

Gebouwgebonden technieken als basis

Uw winkel optimaal inrichten met gebouwgebonden technieken zoals elektra, riolering, datanetwerken en een inbraaksysteem is een basisprioriteit. Hollander Techniek heeft al deze expertises in huis. Zo bieden wij u een totaaloplossing. Wij installeren alles in één keer waardoor de sluitingstijd van uw winkel minimaal is. U heeft één aanspreekpunt waardoor het projectmanagement altijd soepel verloopt.

Instore optimalisatie

Hollander Techniek biedt u met verschillende oplossingen inzicht in klantdata, winkelbeleving en conversie, ook wel instore optimalisatie genoemd. Door verschillende smart store solutions toe te passen in uw winkel en deze om te zetten naar data, krijg u inzicht in de dagelijkse klantprocessen. Dit levert u in één oogopslag actiegerichte en betrouwbare stuurinformatie op. Oplossingen die wij hiervoor bijvoorbeeld gebruiken zijn people counting, instore analytics, wachtrijmanagement en digital synage.

Om u een beter beeld te geven van alle mogelijkheden die instore optimalisatie u biedt, bent u van harte welkom in ons Retail Experience Centre in Amersfoort. U kunt hier tal van innovaties aan den lijve ondervinden en uittesten. Samen met u bekijken wij hier graag onze diverse functionele technische oplossingen.

Plug & play assemblage

Hollander Techniek biedt u integrale plug & play- oplossingen. In onze goed geoutilleerde assemblagehal in Amersfoort worden diverse integrale technische oplossingen geprefabt die wij direct leveren in uw winkel.  Zo zorgen wij ervoor dat de installatietijd in de winkel zo kort mogelijk is. Bovendien leveren wij wanneer nodig maatwerk en bent u verzekerd van kwaliteit. Samenwerking met solutionpartners is een belangrijk factor. Dit alles zorgt voor korte ombouwtijden en weinig overlast voor de klanten in uw winkel.

Service en onderhoud

Een winkel moet te allen tijde blijven draaien. Storingen en onderhoudswerkzaamheden zijn daarom lastig in te plannen. Hollander Techniek is vanuit zowel projecten als vanuit service gewend om integraal meerdere partijen aan te sturen naar behoefte van de klant. Door efficiënt storingsbeheer en slim onderhoud, worden de jaarlijkse kosten verlaagd. Analyse van storings-en onderhoudsdata maakt het zelfs mogelijk om preventief onderhoud te plegen, waardoor storingsmeldingen minder voorkomen. Zo bent u de storing voor.

Onze oplossingen

  • Gebouwgebonden technieken
  • People counting
  • Instore analytics
  • Wachtrij management
  • Zelfscan kassa's
  • Pinterminals
  • Digital signage

Certificeringen en Partners

Bij Hollander Techniek staan we voor kwaliteit. Om dit aan te tonen bezitten wij diverse certificaten en gaan wij langdurige samenwerkingen aan met onze partners.

Mark Schuijer

Mark Schuijer

Consultant Business Development Retail

Heeft u een vraag over onze oplossingen in de retail? Mark Schuijer staat u graag te woord. Van instore analytics tot gebouwgebonden technieken, Mark biedt u een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Relevante projecten

Gall Zelfscan | Hollander Techniek

Retailtechniek | Zelfscankassa’s bij Gall & Gall

Retail

Zelfscankassa’s kennen we al een aantal jaar. Bij moederbedrijf Albert Heijn zijn de zelfscansystemen niet meer weg te denken. Vanuit de gedachte dat dit het gemak van de klant vergroot, ontstond de wens om de mogelijkheden van een zelfscankassa bij Gall & Gall te onderzoeken.

AH Loterijenterminal | Hollander Techniek

Retailtechniek | Digitale loterijenterminals Albert Heijn

Retail

Heb jij ze al gezien? De nieuwe loterijterminals op de servicebalies van Albert Heijn? Die kans is groot als je regelmatig bij de Albert Heijn komt, want inmiddels hebben 834 winkels de vernieuwde terminals op de servicebalie staan.

Retailtechniek | Hollander Techniek

Albert Heijn | Langdurige samenwerking

Retail

Een langdurige samenwerking en hecht partnerschap. Zo kunnen we de relatie tussen Ahold Delhaize en Hollander Techniek het beste omschrijven.