Project

Albert Heijn

Lange termijn relatie met vaste partners

Een winkel van Albert Heijn wordt regelmatig verbouwd om te blijven voldoen aan de wensen van de klant. Vanuit Ahold is er de behoefte om bij een winkelverbouwing de winkel zo kort mogelijk gesloten te hebben. Om de processen zo optimaal mogelijk te laten lopen is gekozen voor een aantal partners op het gebied van winkelautomatisering. Bovendien zorgen we voor een gedetailleerde voorbereiding.

Korte ombouwtijd

Hollander Techniek realiseert de ombouw van Ahold-winkels naar nieuwe formules. We verrichten daarnaast servicewerkzaamheden en voeren diverse technische aanpassingen en vernieuwingen door. We doen dit niet alleen en werken al jaren samen met diverse partners waarmee inmiddels een goede relatie is opgebouwd. Tijdens een verbouwing wordt de volledige winkel geassembleerd en getest in onze eigen assemblagehal in Amersfoort. Zo hoeven de onderdelen op locatie alleen nog maar aangesloten te worden. Het resultaat? Een korte ombouwtijd en een tevreden klant.

Projectinformatie

Markt
Opdrachtgever
Ahold Delhaize
Locatie
Verschillende vestigingen in Nederland en België
Expertises
Mark Schuijer

Mark Schuijer

Consultant Business Development Retail

Heeft u een vraag over onze oplossingen in de retail? Mark Schuijer staat u graag te woord. Van instore analytics tot gebouwgebonden technieken, Mark biedt u een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Meer projecten

AH data gedreven deurbeleid | Hollander Techniek

Geautomatiseerd deurbeleid

Retail

Hoe garandeer je de veiligheid van klanten en medewerkers wanneer je dagelijks duizenden bezoekers over de vloer hebt. Hollander Techniek komt met de oplossing: een geautomatiseerd deurbeleid met interactieve klantenteloplossing.

Ben & Jerry's - referentie | Hollander Techniek

Ben & Jerry’s

MaakindustrieFoodindustrie

Recent heeft Hollander Techniek de verdelers vervangen bij ijsfabrikant Ben & Jerry's. Continuïteit en snelheid was hierbij belangrijk, de fabriek moest natuurlijk wel blijven draaien.

Intratuin | Hollander Techniek

Intratuin

Retail

Voor de Intratuin in Deventer, Almelo, Apeldoorn en Lochem heeft Hollander Techniek een nieuw toegangscontrole- en beveiligingssysteem mogen installeren.