Expertise

Beveiligingstechniek

Specialist in brand- en inbraakbeveiliging

Laat niks aan het toeval over en bescherm uw bedrijf waar nodig. Voor zowel uw medewerkers als de continuïteit van uw organisatie is goede beveiliging geen overbodige luxe. Hollander Techniek is gespecialiseerd in brand- en inbraakbeveiliging in de utiliteit, retail en industrie. Samen met u zorgen we voor een geïntegreerd beveiligingssysteem waarbij controle en beheersbaarheid belangrijke aandachtspunten zijn.

Inbraakbeveiliging sinds jaar en dag

Al sinds 1978 is maken wij het inbrekers onmogelijk om ongemerkt uw gebouw binnen te komen. Als erkend beveiligingsbedrijf (BORG) voorzien wij u graag van een inbraakbeveiligingssysteem afgestemd op uw specifieke situatie. Nóg beter is een systeem dat ook volledig is afgestemd op diverse andere aanwezige factoren. Denk aan uw organisatorische processen, de bouwkundige staat van uw pand en de toegepaste apparatuur met signalerende en alarmerende functies voor binnen en buiten. Want pas dan is het systeem echt effectief. Wij kijken verder dan uw vraag. Dankzij deze integrale afstemming bieden wij u een doeltreffende inbraakinstallatie.

Brandbeveiliging die voldoet aan alle eisen

De schrik van iedere organisatie, brand op de werkvloer. Duizenden euro’s aan schade en medewerkers die hopelijk met de schrik zijn vrijgekomen of erger. Wij helpen u graag dit te voorkomen. Als erkend branddetectiebedrijf (BMI) ontwerpen, installeren en onderhouden wij complete brandmeld- en ontruiminstallaties die voldoen aan alle hedendaagse eisen en certificeringen. Zo vervult u de eisen van uw verzekeraar, de brandweer en/of uw gemeente, maar stelt u bovenal de veiligheid van uw medewerkers zeker.

Controle en beheerbaarheid door security management

De grootste uitdaging van beveiliging zit vaak niet in de oplossingen, maar in de manier waarop deze worden gecombineerd. Als systemen optimaal samenwerken, kunt u risico’s verminderen, risico’s beheersbaar maken en zo de veiligheid verhogen. Daarnaast kost al die systemen apart beheren en onderhouden veel tijd. Security management is hiervoor de oplossing. In een security management systeem kunnen meerdere beveilingssystemen en verschillende locaties of objecten in één overkoepelende schil worden samengebracht en gekoppeld. Dit geeft een grote mate van controle en beheersbaarheid.

Hedendaagse camerabewaking 
De ontwikkelingen op het gebied van camerabewaking gaan ontzettend snel. De tijd dat camera’s slechts als observatiesysteem werden gebruikt, ligt al ver achter ons. Op dit moment passen wij intelligente camera’s toe en koppelen wij deze aan business intelligence tools om bijvoorbeeld het gedrag van uw consument te analyseren. Dankzij IP- videobewaking camera’s heeft u altijd en overal toegang tot de beelden van uw videobewaking. Hiermee profiteert u van de voordelen van de hedendaagse camerabewaking in uw woonhuis, winkel of highrisk-locatie.

 

Onze oplossingen

  • Camerabewaking
  • Toegangscontrole
  • Brandbeveiliging
  • Inbraakbeveiliging
  • IP/Video-bewaking
  • CCTV/COS
  • Instore Analytics
  • Ontruimingsinstallaties

Certificeringen en Partners

Bij Hollander Techniek staan we voor kwaliteit. Om dit aan te tonen bezitten wij diverse certificaten en gaan wij langdurige samenwerkingen aan met onze partners.

Patrick van Berkum | Beveiligingtechniek

Patrick van Berkum

Adviseur beveiligingstechniek

Wilt u meer weten over onze beveiligingsoplossingen? Neem dan direct contact op met Patrick van Berkum. Patrick heeft in de afgelopen jaren al veel beveiligingsprojecten met succes afgerond. Hij denkt graag met u mee!

Relevante projecten

doodshoofdaap

Apenheul

Kantoren en gebouwen

De samenwerking tussen Apenheul en Hollander Techniek evolueerden van een klantrelatie naar een duurzaam partnerschap. Hollander Techniek helpt Apenheul met het verduurzamen van het park. Recent werd een deel van de oude TL-verlichting vervangen door LED-verlichting.

Aventus | Hollander Techniek

Aventus

Onderwijs

Hollander Techniek en Aventus zijn als appel en kaneel: dé perfecte combinatie. De samenwerking begon een aantal jaar geleden toen Aventus op zoek was naar een partner voor het plaatsen en onderhouden van hun elektrotechnische- en brandmeldinstallaties. Inmiddels is de samenwerking weer met twee jaar verlengd.

VDL Energy Systems | Hollander Techniek

VDL Energy Systems | Nieuwbouw

Kantoren en gebouwen

De wens van VDL? Een nieuw pand dat flexibel inzetbaar is, voorzien is van duurzame installaties, mogelijkheid tot uitbreiding biedt en beschikt over een logischere en meer efficiënte indeling. Aan Hollander Techniek de eer om de wensen van VDL om te zetten in een technisch ontwerp.