Markten

Kantoren en Gebouwen

Alle technische expertises onder één dak voor uw kantoor of gebouw

Nieuwbouw, renovatie en transformatie van kantoorpanden, showrooms, winkels, musea, historische panden etc. Niets is voor Hollander Techniek te gek als het gaat om gebouwgebonden technieken in kantoren en gebouwen.

Meedenkende partner van ontwerp tot technische beheer

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis om een project van begin tot eind integraal te realiseren. We zijn graag de meedenkende partner vanaf de ontwerpfase tot aan het technisch beheer. Onze adviseurs denken graag met u mee om zo tot een duurzame technische totaaloplossing te komen die aansluit bij uw wensen. Door vanaf het begin van een project mee te denken sluiten we risico’s uit en komen we niet voor onverwachtse uitdagingen te staan.

Aandacht voor duurzaamheid en circulariteit

Wij denken graag mee over het verduurzamen van uw gebouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatie, bij elke project speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Voor u is het belangrijk dat duurzame grondstoffen worden gebruikt zodat u zeker bent van een toekomstbestendig eindresultaat. Voor de eindgebruiker is het belangrijk om comfortabel en duurzaam te kunnen wonen, werken of recreëren. Met al deze facetten houden wij rekening bij het ontwerpen van onze technische installaties.

Transformatie van gebouwen

Kantoorgebouwen staan leeg, terwijl er een tekort is aan huurwoningen voor starters en alleenstaanden. Steeds vaker wordt gekozen voor transformatie dan voor nieuwbouw. Hollander Techniek heeft de aflopen jaren meegewerkt aan tientallen transformatieprojecten. Wij denken bij deze projecten graag mee over de integratie van de aan te leggen of her te gebruiken technische voorzieningen. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk. Daarom werken wij met geprefabriceerde installaties. Daarnaast kan het vanwege budgetten slim zijn om installaties zoveel mogelijk te hergebruiken om daarmee de investeringen te drukken en tegelijkertijd circulair bezig te zijn.

Bijzondere maatwerk projecten

Bij Hollander Techniek zijn we gek op innovatieve, duurzame en grensverleggende projecten. Projecten met uitdagingen, nieuwe contractvormen en maatwerk. Onze specialisten storten zich graag op vraagstukken rondom innovaties en adviseren u graag over duurzame totaaloplossing die net even anders zijn dan normaal. Neem als voorbeeld een van de duurzaamste gebouwen ter wereld, het Unilever Global Food Innovation Centre in Wageningen. Als E- en W-installateur was Hollander Techniek o.a. verantwoordelijk voor de innovatieconcepten ‘ionisatie van de lucht’ en een ‘thermografisch multi-sensor systeem’. Deze installatie waren niet alleen uniek voor het gebouw maar ook voor ons. Kortom, geen vraag is voor ons te gek! Wij denken graag met u mee over een maatwerk oplossing en passen onze werkwijze aan op uw wensen.

Waarom Hollander Techniek

  • Meedenkend partner van ontwerp tot technisch beheer
  • Alle expertises en technische kennis onder één dak
  • Aandacht voor duurzaam en circulair bouwen, renoveren en transformeren
  • Maatwerk mogelijk (graag zelfs!)
  • Ervaring met het werken in diverse contractvormen en werkwijzen

Expertises Kantoren en Gebouwen

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor de verbouw, nieuwbouw of renovatie van uw kantoor of gebouw.  Met onze integrale aanpak zorgen wij voor duurzame technische oplossingen.

Dusseldorp Alkmaar | Hollander Techniek

Wij vinden vooral de kwaliteit erg belangrijk. Onze panden moeten er strak uitzien, dus ook alle installaties en dat snapt Hollander Techniek. Iedereen van Hollander Techniek werkt ook volgens onze kwaliteitsstandaarden, waardoor ik gerust weg kan gaan.

Michiel Puyenbroek, Manager Vastgoed & Projecten van Dusseldorp Automotive

Bastian Hoonhorst | Hollander Techniek

Bastian Hoonhorst

Adviseur

Wilt u meer weten over de projecten en expertises in de markt kantoren en gebouwen? Dan moet u bij Bastian zijn. Bastian heeft ruime ervaring in de vastgoed en weet zo precies wat de beste oplossing is.

Relevante projecten

Modernisering Paleis van Justitie Arnhem | Hollander Techniek

Paleis van Justitie Arnhem | Verlichting en (data)installatie

Kantoren en gebouwen

Digitalisering, meer vraag naar privacy en meer aandacht voor slachtofferzorg: belangrijke ontwikkelingen die ten grondslag lagen aan de renovatie van de openbare ruimtes van het Paleis van Justitie in Arnhem. Hollander Techniek was in dit mooie moderniseringsproject verantwoordelijk voor het vervangen van de (nood)verlichting en de aanpassingen in de (data)installatie.

doodshoofdaap

Apenheul

Kantoren en gebouwen

De samenwerking tussen Apenheul en Hollander Techniek evolueerden van een klantrelatie naar een duurzaam partnerschap. Hollander Techniek helpt Apenheul met het verduurzamen van het park. Recent werd een deel van de oude TL-verlichting vervangen door LED-verlichting.

VDL Energy Systems | Hollander Techniek

VDL Energy Systems | Nieuwbouw

Kantoren en gebouwen

De wens van VDL? Een nieuw pand dat flexibel inzetbaar is, voorzien is van duurzame installaties, mogelijkheid tot uitbreiding biedt en beschikt over een logischere en meer efficiënte indeling. Aan Hollander Techniek de eer om de wensen van VDL om te zetten in een technisch ontwerp.

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.