Markten

Sport en Recreatie

Gespecialiseerd in zwembaden, sport- en recreatiecomplexen

Nieuwbouw-, verbouw- of onderhoudsplannen voor een sport- en recreatiecomplex met zwembad en/of wellnesscentra? Dan is Hollander Techniek uw partner. Wij verzorgen het advies, het ontwerp, de realisatie en het technisch beheer op het gebied van installatietechniek.

Multidisciplinair voor sport en recreatie

Bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud van zwembaden, wellnesscentra, sporthallen en recreatiecomplexen komt veel kijken. Wij weten als geen ander welke uitdagingen er op uw pad komen. Vrijwel alle technische onderdelen in een gebouw kunnen wij multidisciplinair oppakken, zoals elektrotechniek, werktuigbouw en beveiliging. Maar ook voor een gebouwbeheersysteem en ICT-vraagstukken kunt u bij Hollander Techniek terecht. Ons doel is uw optimaal adviseren en ontzorgen van advies tot nazorg. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving waardoor uw sportcomplex veilig is voor mens en milieu.

Voorloper in duurzame zwembaden

Bij Hollander Techniek gaan we altijd voor de beste prijs-kwaliteit verhouding met duurzaamheid als uitgangspunt. Dankzij innovatieve watersystemen, een optimale luchtkwaliteit en een gebouwbeheersysteem, kunt u de energie- en exploitatiekosten laag houden en uw CO2-uitstoot reduceren. Een win-win situatie! Daarnaast lopen wij voorop als het gaat om duurzame technologieën in zwembaden. Onze specialisten op het gebied van duurzaamheid denken graag met u mee over hoe wij uw zwembad zo duurzaam mogelijk kunnen maken.

Waarom Hollander Techniek

  • Totaaloplossingen voor sport en recreatie
  • Bekend met actuele wet- en regelgeving
  • Besparen op energie- en exploitatiekosten
  • Reductie CO2-uitstoot
  • Bekend met de nieuwste duurzame oplossingen

Expertises Sport en Recreatie

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor de verbouw, nieuwbouw of renovatie van uw zwembaden, sporthal of recreatiecomplex. Met onze multidisciplinaire aanpak zorgen wij voor duurzame technische oplossingen.

Zwembad Het Wedde| Hollander Techniek

Samen met Hollander Techniek, hebben we een duidelijke planning gemaakt van de werkzaamheden. Een flinke uitdaging, maar het paste allemaal binnen de onderhoudsweken. Inmiddels zijn alle werkzaamheden succesvol afgerond en functioneert de automatische spoeling prima. Dankzij die aanpassingen wordt het besturen van het zwembad een stuk gebruiksvriendelijker. Er is daarmee echt een knap staaltje werk geleverd!”

Gerard van Hal, directeur van Sportfondsen Voorschoten B.V

Bastian Hoonhorst | Hollander Techniek

Bastian Hoonhorst

Adviseur

Wilt u meer weten over de projecten en expertises in de markt kantoren en gebouwen? Dan moet u bij Bastian zijn. Bastian heeft ruime ervaring in de vastgoed en weet zo precies wat de beste oplossing is.

Relevante projecten

Kom werken bij Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.