Markt

Foodindustrie

De nieuwe foodindustrie

Wij zoeken de beste oplossing voor uw situatie. Voldoen de producten aan de door u gestelde eisen? Dat is ons uitgangspunt, vinden wij geen passend product? In dat geval maken wij in samenwerking met partners wij een oplossing op maat.  

Voedselveiligheid
De voedselveiligheid is erg belangrijk binnen de foodindustrie. Hiermee houden wij rekening bij het efficiënter maken van uw productieproces. Met een combinatie van touchscreens, een rvs-omkasting, geen scherpe randen en schuine afloop maken wij uw bedieningspanelen voedselveilig. Ook bij het ontwerpen en plaatsen van sensoren, buizen, ladderbanen en hygiënische bekabeling nemen wij de voedselveiligheid als uitgangspunt. Kruis- of 1-op-1 besmetting maakt geen kans meer.  

Verspillingsvrij
Verspilling is een breed begrip, wij denken met u mee over alle aspecten. Energieverspilling, verspilling van vloeistoffen, producten én materialen beperken wij. Banden die geen productie draaien, die zet onze software voor u stil. Komt uit een rapportage dat het water- en energieverbruik omlaag kan? Onze meetsystemen vertellen het u. Hiermee bent u in de mogelijkheid om het energieverbruik per product te meten.  

Door daarnaast ook het reinigingsproces mee te nemen verspilt u zo min mogelijk water en chemicaliën. En ook de betrouwbaarheid van producten heeft te maken met verspilling. Minder afkeur is minder verspilling.  

Storingsvrij
Speciaal gericht op de behoeften binnen de Foodindustrie heeft ons team smart industry slimme oplossingen ontwikkeld. Deze slimme en schaalbare oplossingen zet u gemakkelijk in: tracking en tracing, OEE, business intelligence (BI), planning-, kwaliteit- en werkplekautomatisering. Zet ze afzonderlijk van elkaar, als bouwsteen, in of juist in zijn geheel. Een compleet data-gedreven proces is het resultaat. Deze bouwstenen zijn aan te passen naar een specifieke situatie met als doel het verbeteren van uw kostenefficiëntie, doorlooptijd en kwaliteit. Daarbij leveren ze waardevolle informatie en inzichten vanuit uw procesdata op.  

Klaar voor de toekomst  

Als system-integrator weet Hollander Techniek als geen ander welke eisen aan de productieautomatisering in de foodindustrie worden gesteld. HACCP en EHEDG-richtlijnen worden gewaarborgd met onze geïntegreerde en data-gedreven oplossingen. Daarmee bent u klaar voor de toekomst. Wij zijn in staat om elke gewenste configuratie samen te stellen en turnkey op te leveren. Dit komt door onze verregaande kennis van productieprocessen en door volledige integratie van software, procesautomatisering, CIP-installaties en robotisering oplossingen. 

Samenwerken aan optimalisatie 

Maximale beschikbaarheid en continuïteit van uw proces zijn dé belangrijkste factoren voor een optimaal resultaat, dat snappen wij als geen ander. Daarom zijn wij naast realisatiepartner ook ingericht als servicepartner. Wij staan 24/7 voor u klaar wanneer onverwacht verstoringen optreden. Bent u toe aan de volgende stap richting automatisering?  

Waarom Hollander Techniek

  • Alle expertises onder één dak
  • Jarenlang ervaring in foodindustrie
  • Meer inzicht in uw processen
  • Samen met u op zoek naar de beste oplossing
  • Realisatie- én servicepartner
  • 24/7 service

Expertises Foodindustrie

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor uw vraagstuk in de foodindustrie. Met onze integrale aanpak zorgen wij voor duurzame technische oplossingen.

Ben & Jerry's - referentie | Hollander Techniek

''Door een goede voorbereiding is de omschakeling naar noodbedrijf soepel verlopen. Door inzet van voldoende personeel zijn de verdelers voorspoedig vervangen en is de bekabeling weer aangesloten. Na controle van gedane arbeid konden we weer terug naar normaal bedrijf. Eén dag eerder dan gepland en een strak resultaat! Trots op de geleverde prestatie en blij met de nieuwe verdelers.’’

Gerald Jan, Electrical Engineer Ben & Jerry’s

Richard Vos | Hollander Techniek

Richard Vos

Projectmanager industrie

Heeft u een vraag over technische oplossingen in industrie? Dan bent u bij Richard Vos aan het juiste adres. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander de juiste automatiseringsoplossing voor elk vraagstuk.

Relevante projecten

Ben & Jerry's - referentie | Hollander Techniek

Ben & Jerry’s

Maakindustrie Foodindustrie

Recent heeft Hollander Techniek de verdelers vervangen bij ijsfabrikant Ben & Jerry's. Continuïteit en snelheid was hierbij belangrijk, de fabriek moest natuurlijk wel blijven draaien.

Farm Dairy | Hollander Techniek

Farm Dairy

Kantoren en gebouwen Industrieel vastgoed Foodindustrie

Nodeloos of vals alarm, het was een bekend probleem bij Farm Dairy. Hollander Techniek heeft in zowel de oudbouw als de nieuwbouw het brandmeldsysteem van Siemens toegepast.

T. boer | Hollander Techniek

T. Boer en Zonen B.V.

Foodindustrie

Voor T. Boer en Zonen B.V., een toonaangevend bedrijf in de vleesindustrie en onderdeel van de VanDrie group, ontwikkelde Hollander Techniek een slimme haak die is uitgerust met een RFID-tag. Daarnaast werd er een integratie gemaakt met een nieuwe MES-laag voor een naadloze koppeling tussen productie en ERP.

Retailtechniek | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.