Markt

Onderwijs

Uw schoolgebouw klaar voor de toekomst

Het doel: een duurzaam schoolgebouw waarin de gezondheid en veiligheid van leerlingen en docenten voorop staat. Wij helpen u bij het realiseren van dit doel door duurzame en innovatieve technieken toe te passen. Samen met u maakt Hollander Techniek uw schoolgebouw klaar voor de toekomst.

Integrale aanpak

Voor alle technische vraagstukken in een schoolgebouw is een passende oplossing beschikbaar. Zo realiseren wij elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en beveiligingsoplossingen. Wilt u het binnenklimaat verbeteren of kan uw ICT-omgeving wel een update gebruiken? Bij Hollander Techniek helpen wij met alle vraagstukken waarbij techniek de oplossing vormt.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Maatwerk is voor ons eerder regel dan uitzondering. U schakelt ons in bij renovatie of nieuwbouw voor advies, ontwerp, realisatie, installatie en langdurig onderhoud waarbij duurzaamheid en kwaliteit de uitgangspunten zijn.

Verlaging van exploitatielast

Wij weten als geen ander voor welke uitdagingen u staat. De overheid stelt normen en u wilt het beste voor uw leerlingen en medewerkers. Er zijn subsidies beschikbaar maar deze zijn lang niet altijd kostendekkend. Door de bestaande bouwkundige situatie en technische installaties in kaart te brengen, komen wij met u tot een concreet plan, waarbij gezondheid en veiligheid voorop staan, maar de totale exploitatiekosten gelijk blijven of zelfs dalen.

Frisse Scholen

Schoolgaande kinderen zijn leergierig, maar ook kwetsbaar voor de omgeving waarin zij leven. Een duurzame of ‘Frisse School’ is goed voor de prestaties van leerlingen, bespaart energie en dus kosten en onze leefomgeving wordt zo min mogelijk belast. Samen met scholen werkt Hollander Techniek aan integrale verduurzaming en bewustwording. De basis hiervoor is vraag-gestuurde ventilatie. Een goed werkend gebouwbeheersysteem is essentieel. Dit resulteert in een energiezuinige en comfortabele omgeving conform de eisen van Frisse Scholen.

Waarom Hollander Techniek?

  • Alle expertises onder één dak
  • Ervaring op het gebied van Frisse Scholen
  • Verlaging exploitatiekosten door integrale aanpak
  • Kennis van wet en regelgeving

Expertises Onderwijs

Hollander Techniek heeft alle expertises in huis voor uw vraagstuk in het onderwijs. Met onze integrale aanpak zorgen wij voor duurzame technische oplossingen.

A. Roland Holst College | Hollander Techniek

“In Hollander Techniek hebben wij een degelijke partner gevonden. Zij hebben het complexe gebouw van A. Roland Holst College voorzien van een klimaatinstallatie die voldoet aan de gestelde eisen van Frisse Scholen, maar ook nadrukkelijk aan de wensen van de gebruikers [de leerlingen en docenten]. En dit alles volgens een realistische planning.”

Connie Robertson, Federatie

Kees Jansen | Hollander Techniek

Kees Jansen

Adviseur installatietechniek

Wilt u meer weten over onze markten of expertises? Neem dan direct contact op met Kees Jansen. Kees is al 15 jaar werkzaam bij Hollander Techniek en heeft ruime ervaring in de installatietechniek. Hij denkt graag met u mee!

Projecten in het onderwijs

Aventus | Hollander Techniek

Aventus

Onderwijs

Hollander Techniek en Aventus zijn als appel en kaneel: dé perfecte combinatie. De samenwerking begon een aantal jaar geleden toen Aventus op zoek was naar een partner voor het plaatsen en onderhouden van hun elektrotechnische- en brandmeldinstallaties. Inmiddels is de samenwerking weer met twee jaar verlengd.

Herman Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College

Onderwijs Kantoren en gebouwen

Een nieuwe school die klaar is voor de toekomst’, zo luidde de wens van het Hermann Wesselink College (HWC). Hollander Techniek was in dit UAV-GC traject verantwoordelijk voor alle technische installaties. Van ontwerp tot nazorg.

Hermann Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College | Frisse School

Onderwijs

Leren en opgroeien in een gezond schoolgebouw. Bij de nieuwbouw van het Hermann Wesselink College in Amstelveen was dit één van de belangrijkste uitgangspunten. Daarom is bij het ontwerp en de keuzes voor installaties het programma van eisen van Frisse Scholen Klasse B als leidraad genomen.

Wordt onze nieuwe collega | Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Voor onze ruim 550 medewerkers staat plezier in het werk voorop. Precies zoals onze oprichter Jan Hollander het altijd graag zag. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en aan de reacties van onze klanten. Samen creëren we op die manier innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor organisaties in uiteenlopende markten.