Expertise

Service en Onderhoud

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Iedereen die een pand bezit, meerdere gebouwen beheert of verantwoordelijk is voor de continuïteit van een productieproces of zwembad kent het belang van technisch beheer. Wij nemen het service en onderhoud van uw installaties graag op ons. Wij staan  24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Onderhoud wanneer het u uitkomt

Om goed overzicht te hebben en te houden op de onderhoudsuitgaven en op de technische conditie van uw installaties, stellen wij samen met u een meerjarige onderhoudsplanning op. Hiermee worden complexe onverwachtse storingen tot het minimum beperkt. Daarnaast kunnen wij het periodiek onderhoud inplannen op voor u gunstige momenten.

Service en onderhoud op afstand

Remote beheer en data-monitoring bieden ons de mogelijkheid om eenvoudig en op afstand uw installaties te monitoren en waar nodig storingen te verhelpen. Wij streven naar het maximaal beschikbaar houden van uw installaties waarbij uw bedrijfs- en productieprocessen of het gebruiksplezier voor uw eindgebruikers op locatie niet worden verstoord. Door het op afstand vroegtijdig signaleren van afwijkingen kan ons serviceteam snel reageren en verstoringen beperken. In het ideale geval is een storing al verholpen voordat u hem heeft opgemerkt! Wanneer nodig staan wij natuurlijk snel bij u op de stoep.

Technisch beheer en maincontracting

Wilt u geen omkijken meer hebben naar het technisch beheer van uw installaties? In de rol van maincontractor beheren en onderhouden wij graag uw technische gebouwinstallaties. Wij zijn het aanspreekpunt en verzorgen alle communicatie, bewaken de kwaliteit van dienstverlening en koppelen informatie aan u terug. Daarnaast kijken we ook graag samen met u naar prestaties, KPI’s en inspanningsverplichtingen.

Onze oplossingen

  • Technisch Beheer
  • Preventief onderhoud
  • Meerjarige onderhoudsplanning
  • Remote beheer en monitoring
  • Contractmanagement
  • Maincontracting
  • Correctief onderhoud
  • Klantportaal

Certificeringen en Partners

Bij Hollander Techniek staan we voor kwaliteit. Om dit aan te tonen bezitten wij diverse certificaten en gaan wij langdurige samenwerkingen aan met onze partners.

L1008431 2

Gerard Eendebak

Contractmanager

Wilt u meer weten over cleanrooms? Of over service, onderhoud of technisch beheer van uw vastgoed? Neem dan direct contact op met Gerard Eendebak. Gerard is al bijna 12 jaar werkzaam bij Hollander Techniek. Hij weet altijd een passende oplossing aan te bieden.

Relevante projecten

Ontwerp zonder titel 2 1

Verzinkerei Stadtlohn

Maakindustrie Procesindustrie

Storingen die niet meer opgelost konden worden, regelmatig stilstand van het productieproces, onoverzichtelijke programmering. Voor de installatie van Verzinkerei Stadtlohn (dochterbedrijf van naastgelegen Lichtgitter GmbH) waren verschillende upgrades nodig om aan de moderne veiligheidseisen te voldoen. Het bleek een uitdagend project waarbij aan de voorkant goed gekeken is naar alle processen om de continuïteit van de productie te kunnen waarborgen. Een wederzijds vertrouwen vanaf de start leidde tot een toekomstbestendig resultaat.

doodshoofdaap

Apenheul

Kantoren en gebouwen

De samenwerking tussen Apenheul en Hollander Techniek evolueerden van een klantrelatie naar een duurzaam partnerschap. Hollander Techniek helpt Apenheul met het verduurzamen van het park. Recent werd een deel van de oude TL-verlichting vervangen door LED-verlichting.

Aventus | Hollander Techniek

Aventus

Onderwijs

Hollander Techniek en Aventus zijn als appel en kaneel: dé perfecte combinatie. De samenwerking begon een aantal jaar geleden toen Aventus op zoek was naar een partner voor het plaatsen en onderhouden van hun elektrotechnische- en brandmeldinstallaties. Inmiddels is de samenwerking weer met twee jaar verlengd.