Expertise

Service en Onderhoud

Wij staan dag en nacht voor u klaar!

Iedereen die een pand bezit, meerdere gebouwen beheert of verantwoordelijk is voor de continuïteit van een productieproces of zwembad kent het belang van technisch beheer. Wij nemen het service en onderhoud van uw installaties graag op ons. Wij staan  24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Onderhoud wanneer het u uitkomt

Om goed overzicht te hebben en te houden op de onderhoudsuitgaven en op de technische conditie van uw installaties, stellen wij samen met u een meerjarige onderhoudsplanning op. Hiermee worden complexe onverwachtse storingen tot het minimum beperkt. Daarnaast kunnen wij het periodiek onderhoud inplannen op voor u gunstige momenten.

Service en onderhoud op afstand

Remote beheer en data-monitoring bieden ons de mogelijkheid om eenvoudig en op afstand uw installaties te monitoren en waar nodig storingen te verhelpen. Wij streven naar het maximaal beschikbaar houden van uw installaties waarbij uw bedrijfs- en productieprocessen of het gebruiksplezier voor uw eindgebruikers op locatie niet worden verstoord. Door het op afstand vroegtijdig signaleren van afwijkingen kan ons serviceteam snel reageren en verstoringen beperken. In het ideale geval is een storing al verholpen voordat u hem heeft opgemerkt! Wanneer nodig staan wij natuurlijk snel bij u op de stoep.

Technisch beheer en maincontracting

Wilt u geen omkijken meer hebben naar het technisch beheer van uw installaties? In de rol van maincontractor beheren en onderhouden wij graag uw technische gebouwinstallaties. Wij zijn het aanspreekpunt en verzorgen alle communicatie, bewaken de kwaliteit van dienstverlening en koppelen informatie aan u terug. Daarnaast kijken we ook graag samen met u naar prestaties, KPI’s en inspanningsverplichtingen.

Onze oplossingen

  • Technisch Beheer
  • Preventief onderhoud
  • Meerjarige onderhoudsplanning
  • Remote beheer en monitoring
  • Contractmanagement
  • Maincontracting
  • Correctief onderhoud
  • Klantportaal

Certificeringen en Partners

Bij Hollander Techniek staan we voor kwaliteit. Om dit aan te tonen bezitten wij diverse certificaten en gaan wij langdurige samenwerkingen aan met onze partners.

L1008431 2

Gerard Eendebak

Contractmanager

Wilt u meer weten over cleanrooms? Of over service, onderhoud of technisch beheer van uw vastgoed? Neem dan direct contact op met Gerard Eendebak. Gerard is al bijna 12 jaar werkzaam bij Hollander Techniek. Hij weet altijd een passende oplossing aan te bieden.

Relevante projecten

Retailtechniek | Hollander Techniek

Albert Heijn | Langdurige samenwerking

Retail

Een langdurige samenwerking en hecht partnerschap. Zo kunnen we de relatie tussen Ahold Delhaize en Hollander Techniek het beste omschrijven.

Unilever | Hollander Techniek

Unilever

Kantoren en gebouwen

Een opvallend circulair en slim centrum bouwen in Wageningen. Dat was een aantal jaar geleden de ambitie van Unilever met het Global Foods Innovation Centre. Hollander Techniek werd aangetrokken als E- en W-installateur voor dit inspirerende gebouw.

Jaap van der Krol bad | Hollander Techniek

Jaap van der Krol-Bad

Zwembaden

In het nieuwe Jaap van der Krol-bad in Nijkerk worden innovatieve en duurzame zwembadtechnieken toegepast. Een mooi project waarin Hollander Techniek als hoofdaannemer fungeerde.