Medewerkersportaal

InSite | Al jouw P&O gegevens

InSite is de digitale omgeving van P&O en salarisadministratie. Je kunt hier je eigen gegevens inzien en wijzigen, persoonlijke aanvragen doen en je loonstrook , jaaropgave en verlofsaldo bekijken.

Citrix | Werken vanuit huis of andere locatie

Over dit portaal kunnen we kort en krachtig zijn. Met Citrix kan je vanuit huis of vanuit een andere werkplek bij je bestanden en outlook. Dit is echter niet voor iedereen vrijgegeven of beschikbaar.

Intranet | Al het interne nieuws

Op intranet kun je ons interne nieuws vinden. Hier vind je informatie, documenten en nieuws van (basis)teams en andere groepen, informatie over diverse thema’s en een overzicht van de activiteiten van o.a. de Personeelsvereniging en de OR. Het intranet is eveneens een portal naar alle andere systemen van Hollander Techniek.

Urenportaal | Digitale urenadministratie

Het urenportaal kun je bereiken via het (nieuwe) intranet van Hollander Techniek. Klik op de link hieronder. Rechts in beeld in de rode blokjes zie je een link naar het urenportaal. Als je dan toch op het intranet bent,  lees dan eerst even welk nieuws er is. Ben je direct weer helemaal bij. Voor een juiste werking is het van belang dat je voor het urenportaal gebruik maakt van Microsoft Edge ! Om je op weg te helpen hebben we een uitgebreide handleiding geschreven. Klik hier om deze te downloaden.