Over ons

Zo werken wij

Wij passen ons graag aan

U leest het goed, onze werkwijzen, in meervoud. Wij hebben namelijk geen standaard werkwijze maar passen ons graag aan aan de werkwijze voor onze klant. Eigenlijk is het dus ‘uw werkwijze’.

Of het nu gaat om een nieuwe contractvorm, een speciaal bouwteam of een BREAAM-certificaat, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wij weten ons aan te passen aan elke nieuwe situatie. Zo leren we van elkaar en van onze klanten. Op deze manier hebben we ervaring opgedaan met veel verschillende werkwijzen. Door onze flexibele houding, wil om te leren en goede samenwerking met partners weten we ons elke werkwijze eigen te maken. Samen met u komen we tot het beste resultaat of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie of renovatie.

Adviseur, bouwteampartner of onderaannemer

Bij Hollander Techniek kunnen wij ons verplaatsen in iedere rol; van adviseur tot onderaannemer. Wij zijn uw strategische partner. Wij denken mee van begin tot eind en komen met duurzame technische oplossingen voor de lange termijn. Natuurlijk doen wij nog steeds graag waar het ooit mee begon: het uitvoeren van installatie werkzaamheden. Maar net zo thuis voelen wij ons in een bouwteam waarbij we meedenken over het ontwerp. Met al deze vormen hebben we ervaring maar…we gaan altijd graag een nieuwe uitdaging aan.

De nieuwste technologische ontwikkelingen

Om altijd te gaan voor de beste kwaliteit, werken wij met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo hebben wij BIM jaren geleden al omarmt om ons ontwerp- en bouwproces vorm te geven. Hierdoor kunnen eventuele fouten in een vroegtijdig stadium ontdekken waardoor u extra kosten voorkomt. Daarnaast zijn wij ook in staat om onze eigen softwareprogramma’s te ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is het softwareprogramma dat we ontwikkelde tijdens de bouw van het Hermann Wesselink College dat helpt een UAV-GC traject in een goede banen te leiden.

Langdurige samenwerkingen

Een ding komt altijd terug in onze werkwijzen en dat is samenwerken. En dan het liefst langdurige samenwerkingen. Niet alleen met onze klanten maar ook met externe partijen of terwijl onze partners. Zo weten we zeker dat we altijd de beste kwaliteit leveren en verantwoording kunnen nemen voor het eindresultaat.

Ervaring met:

In diverse projecten hebben wij ervaring opgedaan als bouwteampartner of adviseur. Daarnaast zijn we bekend met de volgende contractvormen.

  • BREEAM
  • UAV-GC
  • EB&M
  • GPR
  • EPC

Waar wij goed in zijn

Elektrotechniek

Elektrotechniek staat aan de basis van iedere installatie. Hollander Techniek helpt uw organisatie graag om de beste elektrotechnische oplossing te realiseren.

Service & Onderhoud

Storingen zijn vervelend en komen nooit gelegen. Wij lossen deze snel voor u op. Dag en nacht staan onze servicetechnici voor u klaar. Uw pand in technisch beheer bij Hollander Techniek? Een verstandige keuze. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Retailtechniek

Worstelt u met een technisch vraagstuk over winkelcomfort en conversie? Leg deze gerust bij ons neer. Door onze uitgebreide ervaring in de retail, ontzorgen wij u volledig. Van het aanleggen van elektra tot het inzichtelijk maken van klantstromen.