Over ons

Kwaliteit

Continu verbeteren

Kwaliteit is een belangrijk thema voor alle mensen die bij Hollander Techniek werken. Hiermee bedoelen we kwaliteit in de breedste zin van het woord. We leveren kwalitatief hoogwaardige technieken en zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat ons klantcontact en personeelsbeleid van hoge kwaliteit is. Kwaliteit zorgt immers voor tevreden klanten en medewerkers.

Voor het borgen van onze kwaliteit hebben we speciale functionarissen in dienst. Zij houden zich dagelijks bezig met het ‘continu verbeteren’ van processen. Zij zijn onze inspirators voor verbetering en adviseren, stimuleren en verbinden medewerkers om kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid een vanzelfsprekendheid te laten zijn in onze organisatie.

Staan voor kwaliteit

Dat we altijd gaan voor de beste kwaliteit komt op verschillende manieren tot uiting. Zo zijn we  trotse bezitters van verschillende certificaten waarmee we onder andere waarborgen dat we onze verplichtingen aan klanten nakomen. Onze wens om langdurige samenwerkingen met leveranciers en partners aan te gaan zorgt er bovendien voor dat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Weten welke certificaten en samenwerkingen wij hebben? Een overzicht van onze certificaten en de partners waarmee wij samenwerken is te vinden op de pagina certificaten en partners.

Geen kwaliteit zonder vakmanschap

Kwaliteit hoog houden begint met vakmanschap. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze medewerkers de juiste opleiding hebben en hun vak verstaan. Onder het motto ”als we het doen, doen we het goed” garanderen wij een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat dat aansluit bij de wensen van onze klant.

Meer over Hollander Techniek

Echt Hollander Techniek

Wij geloven in samenwerken en het aangaan van lange termijn relaties. In onze bedrijfsidentiteit staan deze pijlers centraal. In onze Reden van bestaan en ambitieuze doelen staat omschreven waar wij voor staan en gaan. Wij vertellen u graag meer over wat wij noemen ‘Echt Hollander’.

Veiligheid

‘Samen werken aan veilig werken’, dat is ons motto. We stellen hoge eisen aan de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers en willen nul arbeidsongevallen. Lees wat wij doen om dit te bereiken.

Certificaten en Partners

Onze certificeringen garanderen dat wij ons werk altijd conform de regels uitvoeren en opleveren. Door samen te werken met erkende partners genieten wij het vertrouwen dat altijd de beste kwaliteit wordt behaald.