Expertise

Gebouwbeheersysteem

Meet- en regeltechniek voor uw gebouwbeheersysteem

Of het nu gaat om een zwembad, school, winkel, fabriekshal of kantoorpand, een gebouwbeheersysteem is essentieel om op een prettige manier in een gebouw aanwezig te zijn. Dankzij onze gebouwautomatiserings oplossingen houdt u overzicht over al uw gebouwgebonden installaties én bespaart u ook nog eens direct op energiekosten!

Smart Building: het gebouw van de toekomst

Smart Building heeft de toekomst. Een gebouw waarin álle aanwezige installaties met elkaar communiceren is de ultieme wens van iedere vastgoedbezitter. Met een gebouwbeheersysteem is deze wens snel te vervullen. Het zorgt niet alleen voor gemak maar resulteert ook in een energiezuinige en comfortabele werkomgeving. Dankzij de centrale aansturing is het aflezen van informatie en het tijdelijk in- en uitschakelen van installaties heel eenvoudig vanaf elk willekeurige PC, laptop, tablat of smartphone. Of het nu gaat om een zwembad of een fabriekshal, elk gebouw heeft de potentie een smart building te worden.

Onmisbaar in uw gebouwbeheersysteem: meet- en regeltechniek

Meet- en regeltechniek is een onderdeel van het gebouwbeheersysteem. Voor de realisatie van gebouwbeheersystemen werken wij voornamelijk met Priva-software. Deze software biedt individueel gebruiksgemak, flexibel onderhoud, lage kosten én energiebesparende mogelijkheden. U kunt klimaat, energie, verlichting en zonwering volledig laten integreren met subsystemen zoals brand- en inbraakbeveiliging. De meet- en regeltechniek, veelal een maatwerkoplossing, bouwen wij zo veel mogelijk op uit standaarden. De panelen worden in eigen beheer gemaakt in onze werkplaats in Apeldoorn. Daardoor kunnen wij snel en efficiënt besturingen realiseren, wat zich vertaalt in beheersbare en toekomstbestendige installaties.

Automatiseer uw:

  • Verlichting
  • Zonwering
  • Luchtbehandeling
  • Klimaat

Certificeringen en Partners

Bij Hollander Techniek staan we voor kwaliteit. Om dit te waarborgen gaan wij graag langdurige samenwerkingen aan met onze partners.

Bjorn Vijge | Hollander Techniek

Bjorn Vijge

Senior calculator WTB

Wilt u meer weten over oplossingen op het gebied van gebouwbeheersystemen en meet- en regeltechniek? Dan bent u bij Bjorn Vijge aan het juiste adres. Bjorn werkt al 22 jaar bij Hollander Techniek en heeft prachtige projecten op zijn naam staan. Hij weet u als geen ander te voorzien van het juiste advies.

Relevante projecten

VDL Energy Systems | Hollander Techniek

VDL Energy Systems | Nieuwbouw

Kantoren en gebouwen

De wens van VDL? Een nieuw pand dat flexibel inzetbaar is, voorzien is van duurzame installaties, mogelijkheid tot uitbreiding biedt en beschikt over een logischere en meer efficiënte indeling. Aan Hollander Techniek de eer om de wensen van VDL om te zetten in een technisch ontwerp.

Herman Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College

Onderwijs Kantoren en gebouwen

Een nieuwe school die klaar is voor de toekomst’, zo luidde de wens van het Hermann Wesselink College (HWC). Hollander Techniek was in dit UAV-GC traject verantwoordelijk voor alle technische installaties. Van ontwerp tot nazorg.

Hermann Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College | Frisse School

Onderwijs

Leren en opgroeien in een gezond schoolgebouw. Bij de nieuwbouw van het Hermann Wesselink College in Amstelveen was dit één van de belangrijkste uitgangspunten. Daarom is bij het ontwerp en de keuzes voor installaties het programma van eisen van Frisse Scholen Klasse B als leidraad genomen.