Project

Techniek in de Retail

Digitale loterijenterminals voor Albert Heijn

Heb jij ze al gezien? De nieuwe loterijterminals op de servicebalies van Albert Heijn? Die kans is groot als je regelmatig bij de Albert Heijn komt, want inmiddels hebben 834 winkels de vernieuwde terminals op de servicebalie staan. Ze vallen door het nieuwe ontwerp goed op. Hollander Techniek was als installateur betrokken bij de vervanging van de terminals en heeft mee geholpen aan de ontwikkeling van de nieuwe houders.

Alle loten van de Nederlandse Loterij vanuit één terminal

Waar de oude terminals beperkt waren in de loterij keuze, kunnen de nieuwe terminals voor alle loterijen van de Nederlandse Loterij gebruikt worden. Voortaan kun je voor alle verschillende loterijen terecht bij de nieuwe terminals bij Albert Heijn. De nieuwe terminals bieden voordelen voor de klanten, ze zijn eenvoudiger te gebruiken, én ze bieden gebruiksgemak aan de medewerkers van Albert Heijn. Zij kunnen nu namelijk eenvoudig alle loterijen van Nederlandse Loterij uitkeren, via één systeem.

Nieuwe strakke case voor alle terminals

Voor de nieuwe terminal is een houder op maat ontworpen. In goed overleg tussen Nederlandse Loterij, Albert Heijn en Hollander Techniek is een passende houder bedacht en uitgewerkt. Het ontwerp moest aansluiten bij Albert Heijn, gebruiksvriendelijk zijn en passend zijn voor alle techniek. Op de nieuwe houder past nu het klantenscherm aan de achterkant en het medewerkersscherm op de voorkant. Inmiddels heeft Hollander Techniek bij 834 winkels de bekabeling aangepast en de nieuwe terminals geïnstalleerd. De eerste reacties? Past goed op de servicebalie en werkt heel praktisch.

Mobiele integratie door middel van scanners

Ook de terminals zelf, van de Nederlandse Loterij, hebben een kleine verandering ondergaan. Ze werken net iets anders dan de variant die tot voor kort op de balie stond. Ze hebben namelijk allemaal een ingebouwde scanner gekregen. Deze scanner maakt het mogelijk om Lotto en TOTO formulieren rechtstreeks vanaf de telefoon in te lezen. Om deel te nemen heb je geen aparte invulbriefjes meer nodig, enkel de Nederlandse Loterij app met een persoonlijk account op je telefoon. Zo kun je eenvoudig de loterijen thuis invullen, ophalen bij de servicebalie van Albert Heijn en wanneer je gewonnen hebt, de prijs ophalen.

Projectinformatie

Markt
Opdrachtgever
Ahold Delhaize
Oplevering
2020
Locatie
Verschillende filialen in Nederland
Expertises
Mark Schuijer

Mark Schuijer

Consultant Business Development Retail

Heeft u een vraag over onze oplossingen in de retail? Mark Schuijer staat u graag te woord. Van instore analytics tot gebouwgebonden technieken, Mark biedt u een passende oplossing voor uw vraagstuk.

Relevante projecten

Retailtechniek | Hollander Techniek

Albert Heijn | Langdurige samenwerking

Retail

Een langdurige samenwerking en hecht partnerschap. Zo kunnen we de relatie tussen Ahold Delhaize en Hollander Techniek het beste omschrijven.

AH data gedreven deurbeleid | Hollander Techniek

Geautomatiseerd deurbeleid

Retail

Hoe garandeer je de veiligheid van klanten en medewerkers wanneer je dagelijks duizenden bezoekers over de vloer hebt. Hollander Techniek komt met de oplossing: een geautomatiseerd deurbeleid met interactieve klantenteloplossing.

Toegangscontrolesysteem | 247TailorSteel | Hollander Techniek

Nieuw toegangscontrolesysteem voor 247TailorSteel

Maakindustrie

247TailorSteel is één van de grootste leveranciers van laser gesneden plaat- en buismateriaal op maat. Tailor Steel wilde graag een nieuw toegangscontrolesysteem inclusief koppeling met het personeelsmanagementsysteem.