Project

247TailorSteel | toegangscontrolesysteem

Ongenodigde gasten buiten de deur

Altijd zien wie er in het bedrijf aanwezig is. Wel zo veilig en effectief. Het nieuwe toegangscontrolesysteem dat Hollander Techniek heeft geïnstalleerd bij 247TailorSteel houdt dat precies in de gaten. 247TailorSteel is één van de grootste leveranciers van laser gesneden plaat- en buismateriaal op maat. Tailor Steel wilde graag een nieuw toegangscontrolesysteem inclusief koppeling met het personeelsmanagementsysteem. Op die manier wordt in één systeem het personeel en de toegangslicenties beheerd.  

Geïntegreerd en flexibel toegangscontrolesysteem  

Naast de koppeling met het personeelsmanagementsysteem had 247TailorSteel nog een paar wensen. Het systeem diende geïntegreerd te worden met het draadloos deurbeslag, zodat de aanleg van het systeem uitgevoerd kon worden zonder bouwkundige aanpassingen en nieuwe bekabeling. Daarnaast moest het systeem flexibel zijn met de mogelijkheid tot uitbreiding. Aras Security, adviseur en leverancier van beveiligingsproducten en -systemen, heeft deze wensen bij elkaar opgeteld. Hier kwam het NOX-security systeem als winnaar uit de bus. Hollander Techniek mocht vervolgens als partner het systeem implementeren.  

Efficiënte koppeling met personeelsmanagementsysteem  

Het personeelsmanagementsysteem van 247TailorSteel wordt beheerd vanuit de hooflocatie. In het systeem wordt dagelijks bijgehouden welke medewerkers in dienst komen, welke uit dienst gaan en welke contractvormen er zijn. Door het toegangscontrolesysteem hieraan te koppelen kan automatisch bijgehouden worden wie tot welke locatie toegang heeft. Doordat de twee systemen continue synchroniseren is de toegangscontrole altijd up-to-date en blijven ongenode gasten buiten de deur. De koppeling maakt het beheer een stuk eenvoudiger en overzichtelijker, want er hoeft niet meer in twee verschillende systemen gewerkt te worden.  

Beheer en ondersteuning op afstand mogelijk 

Wilco Feldkamp, Projectleider Beveiliging bij Hollander Techniek, was betrokken bij het project van 247TailorSteel. Wilco: “Bij de installatie en het inbedrijfstellen kijken we altijd goed naar de bedrijfsprocessen van de klant. We spelen in op de wensen omtrent het gebruik van een toegangscontrolesysteem, maar ook op het beheer. Efficiëntie, de juiste vragen stellen en dat samen met onze jarenlange ervaring met het NOX-security systeem maakt dat we onze klanten goed kunnen bedienen. Bij de hoofdlocatie van 247TailorSteel in Varsseveld is het systeem inmiddels geïnstalleerd. Daarnaast is ook vestiging Hilden van dit systeem voorzien. Momenteel zijn wij bezig om ook locatie Oyten te voorzien van het nieuwe toegangscontrolesysteem. Het beheer ligt bij 247TailorSteel zelf, maar wij bieden wel remote servicesupport. Dat wil zeggen dat we op afstand kunnen meekijken in het NOX-security systeem. Bijvoorbeeld als er vragen, onduidelijkheden of storingen zijn.”  

Projectinformatie

Opdrachtgever
247TailorSteel
Oplevering
2020
Locatie
Varsseveld

“Bij de installatie en het inbedrijfstellen kijken we altijd goed naar de bedrijfsprocessen van de klant. We spelen in op de wensen omtrent het gebruik van een toegangscontrolesysteem, maar ook op het beheer.''

Wilco Feldkamp, Projectleider Beveiliging bij Hollander Techniek

Patrick van Berkum | Beveiligingtechniek

Patrick van Berkum

Adviseur beveiligingstechniek

Wilt u meer weten over onze beveiligingsoplossingen? Neem dan direct contact op met Patrick van Berkum. Patrick heeft in de afgelopen jaren al veel beveiligingsprojecten met succes afgerond. Hij denkt graag met u mee!

Relevante projecten

Brandweer

Brandweer Beekbergen

Kantoren en gebouwen

De oude brandweerkazerne in Beekbergen moest gerenoveerd en uitgebreid worden met douches en een kantoorruimte. Aan Hollander Techniek de taak om de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties uit te voeren. 

Vve Welgelegen - referentie | Hollander Techniek

Vve Welgelegen

Kantoren en gebouwen

Uit een inspectierapport bleek dat de brandmeldinstallatie van de garage niet meer voldeed aan de normen van nu. De brandmeldinstallatie is vervangen en de garageboxen zijn één voor één voorzien van nieuwe brandmelders.

Intratuin | Hollander Techniek

Intratuin

Retail

Voor de Intratuin in Deventer, Almelo, Apeldoorn en Lochem heeft Hollander Techniek een nieuw toegangscontrole- en beveiligingssysteem mogen installeren.