Over ons

Hier leiden wij mensen op

Wij willen onze medewerkers boeien en binden

Hollander Techniek heeft een eigen opleidingscentrum: onderWERKwijs. Hier leiden we al onze medewerkers op. Jonge nieuwe collega’s zoals BBL’ers die bij ons in vaste dienst zijn en vaste medewerkers die zich willen ontwikkelen. “De markt verlangt veel techniek. Willen we ons onderscheiden, dan moeten we onze mensen zelf opleiden volgens onze eigen filosofie”, licht ontwikkelingsadviseur Theo Burghout toe. “Wij willen onze medewerkers boeien en binden. Als zij zich ontwikkelen, dan liften wij als bedrijf mee.”

Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving

Aandacht voor opleiding is al jaren een belangrijk speerpunt bij Hollander Techniek. Wij zijn erkend SBB-leerbedrijf.  In 2018 zijn we uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving. In het juryrapport staat: ‘De opleidingscultuur binnen Hollander Techniek motiveert de medewerkers en leerlingen enorm. Het creëert betrokkenheid en mensen voelen zich waardevol.’

Nieuwe technieken en innovaties vragen steeds weer andere ‘skills’ van medewerkers. Door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan geeft Hollander Techniek alle medewerkers de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen.

Opleidingstrajecten

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen worden er diverse kwaliteiten van onze medewerkers gevraagd. Om aan deze vragen te kunnen blijven voldoen, biedt Hollander Techniek haar medewerkers diverse opleidingen op verschillende niveaus en diverse opleidingstrajecten aan. Denk aan BBL, duaal en zij-instoom. Deze opleiding zijn beschikbaar voor onze huidige medewerkers maar ook voor de medewerkers van de toekomst. Naast volwaardige opleidingen verzorgt onderWERKwijs ook verschillende trainingen en cursussen.

Wil je kennismaken of meer weten?

Je bent van harte welkom! Wil je direct meer informatie, dan kun je contact opnemen door te mailen naar onderwerkwijs@hollandertechniek.nl.

Onze opleidingen

  • Monteur Elektrotechniek
  • Monteur Werktuigbouw
  • Monteur Beveiliging

Projecten en Nieuws

Van buiten naar binnen

Vincent Baan ziet zichzelf als monteur, maar heeft sinds een paar maanden toch een switch gemaakt binnen Hollander Techniek en is nu praktijkopleider.

Drive thru diploma-uitreiking

Op dinsdagavond 8 september hebben 14 Monteurs in Opleiding (MIO’s) van Hollander Techniek hun welverdiende MBO-diploma in ontvangst mogen nemen. Na jaren hard werken aan het opdoen van theoretische kennis én praktijkervaring, was deze avond de kers op de taart voor onze techneuten van de toekomst. De diploma-uitreiking zag er door Corona wel net even anders uit dan normaal…

Leerplein 055

Wanneer alle leerlingen en docenten genieten van een welverdiende vakantie zorgt Alexander van Buuren, Monteur in Opleiding (MIO) bij Hollander Techniek, dat alle belangrijke werkzaamheden aan de brandmeld- en ontruimingsinstallaties worden uitgevoerd.