Draadloze netwerken

Wifi is niet meer weg te denken uit openbare ruimtes. Of het nu gaat om een draadloos gastennetwerk voor bedrijven, zorgcentra, winkelcentra, treinstations, horecagelegenheden, sportcentra of scholen. De verscheidenheid aan gebruikers en apparaten is groot. Draadloze netwerken in openbare ruimtes vormen voor IT afdelingen vaak een uitdaging. Ons advies biedt concrete ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van draadloze wifi netwerken. Het uitgangspunt hierbij is dat deze netwerken betrouwbaar, stabiel en goed beveiligd moeten zijn.

Draadloze netwerken optimaliseren

Een wifi netwerk moet altijd beschikbaar zijn voor diverse gebruikers en eenvoudig centraal beheerd kunnen worden. Een optimaal draadloos netwerk helpt u om meer tijd aan uw kerntaken te besteden. Dankzij een scala aan wifi producten kan Hollander Techniek uw netwerk optimaal uitrollen en inrichten. Zo kunnen we een goed dekkend netwerk realiseren in uitdagende omgevingen waar veel gebruikers tegelijk dit netwerk benutten. Door het netwerk in VLAN’s op te delen kunt u draadloos toegang verlenen aan eigen medewerkers of gasten. Gastgebruikers kunnen op deze manier gebruikmaken van het draadloze netwerk, maar zij kunnen niet bij de informatie die niet voor hen bestemd is.

Uw voordelen

  • U bent altijd zeker van een betrouwbaar, stabiel en goed beveiligd netwerk dankzij de wifi producten van Hollander Techniek.
  • Richt uw netwerken in zoals u dat wilt door de toepassing van VLAN’s.
  • Profiteer van concrete ondersteuning bij de realisatie van draadloze netwerken.

Neem contact op

 

Rob van Kempen
Manager Zorgtechnologie
055-368 1371 |  

Mail Rob van Kempen

Deel deze pagina: