Draadloze netwerken

Wifi is niet meer weg te denken uit openbare ruimtes. Of het nu gaat om een draadloos gastennetwerk voor bedrijven, zorgcentra, winkelcentra, treinstations, horecagelegenheden, sportcentra of scholen. De verscheidenheid aan gebruikers en apparaten is groot. Draadloze netwerken in openbare ruimtes vormen voor IT afdelingen vaak een uitdaging. Ons advies biedt concrete ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van draadloze wifi netwerken. Het uitgangspunt hierbij is dat deze netwerken betrouwbaar, stabiel en goed beveiligd moeten zijn.

Draadloze netwerken optimaliseren

Een wifi netwerk moet altijd beschikbaar zijn voor diverse gebruikers en eenvoudig centraal beheerd kunnen worden. Een optimaal draadloos netwerk helpt u om meer tijd aan uw kerntaken te besteden. Dankzij een scala aan wifi producten kan Hollander Techniek uw netwerk optimaal uitrollen en inrichten. Zo kunnen we een goed dekkend netwerk realiseren in uitdagende omgevingen waar veel gebruikers tegelijk dit netwerk benutten. Door het netwerk in VLAN’s op te delen kunt u draadloos toegang verlenen aan eigen medewerkers of gasten. Gastgebruikers kunnen op deze manier gebruikmaken van het draadloze netwerk, maar zij kunnen niet bij de informatie die niet voor hen bestemd is.

Uw voordelen

  • U bent altijd zeker van een betrouwbaar, stabiel en goed beveiligd netwerk dankzij de wifi producten van Hollander Techniek.
  • Richt uw netwerken in zoals u dat wilt door de toepassing van VLAN’s.
  • Profiteer van concrete ondersteuning bij de realisatie van draadloze netwerken.

Wilt u meer weten over de draadloze netwerken? Neem dan contact op of kijk op ict.hollandertechniek.nl.

Neem contact op

Mark de Jong

Mark de Jong
Adviseur IT
+31 55-368 1162 |  

Mail Mark de Jong

Deel deze pagina: