Elektrotechniek

Elektrotechniek staat aan de basis van efficiënt werkende installaties en systemen in de utiliteit, industrie en retail. Innovaties in dit vakgebied dragen bij aan duurzaamheid, veiligheid, mobiliteit. Dat vraagt wel om een integrale en feilloze samenwerking tussen de verschillende systemen en componenten.

Hollander Techniek wil dan ook graag in een vroeg stadium bij projecten betrokken worden. Dan kunnen wij samen de beste vertaalslag maken van advies en ontwerp naar installatie, inspectie en services. Dankzij een doordachte en goed geplande aanpak kunnen wij de elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren, zonder dat uw bedrijfsvoering daar invloed van ondervindt.

Toegepaste Elektrotechniek

Datanetwerken, noodstroomvoorzieningen, beveiligingssystemen, communicatiesystemen, licht- en krachtinstallaties: Hollander Techniek is als geen ander thuis in de toegepaste elektrotechniek. Maar we gaan verder. Naast laagspanningsinstallaties kunnen wij ook middenspanning installatie slimme gebouwbeheersystemen en innovatieve duurzame oplossingen realiseren.

Neem contact op


Edwin Roeterdink
Adviseur Elektrotechniek
055-3681363 | 

Mail Edwin Roeterdink

Referenties

Deel deze pagina: