Werf jij jouw nieuwe collega?

Heb jij iemand in jouw omgeving waarvan je denkt ‘dat is nou een echte Hollander’? Draag hem of haar dan nu aan voor één van de openstaande vacatures of laat hem of haar een open sollicitatie doen. Komt deze persoon bij ons in dienst, dan verdien jij een beloning!  

Op deze pagina vind je alle informatie over het referral recruitment programma 'Heel Hollander Werft' van Hollander Techniek. Bekijk hier de menukaart.

Hoe breng ik iemand aan?
Je kan iemand aanbrengen door een mailtje te sturen naar werken@hollandertechniek.nl of door even binnen te lopen bij team P&O/Recruitment om de aankomende sollicitatie te melden. Dit doe je voordat de sollicitant daadwerkelijk solliciteert. Vermeld hierbij de naam van de sollicitant en eventueel de vacature. 

Voor wie geldt de regeling?
Deze regeling is van toepassing op medewerkers met een arbeidsovereenkomst bij Hollander Techniek. Directieleden, recruiters en P&O-medewerkers zijn uitgesloten van deelname.

Waarom doen we dit?
Deze regeling is in het leven geroepen om jou als medewerker te stimuleren kandidaten voor functies aan te brengen. Onder ‘aanbrengen’ wordt verstaan het persoonlijk benaderen van mensen uit het eigen netwerk (privé en zakelijk) met als doel hen te motiveren om te solliciteren bij Hollander Techniek.

Wanneer ontvang ik mijn aanbrengattentie?
De aanbrengattentie wordt toegekend zodra de proeftijd van de betreffende kandidaat is verlopen. De attenties worden in principe 1x per kwartaal uitgekeerd aan de medewerkers die daar recht op hebben. Mocht je om een geldige reden je attentie eerder willen ontvangen, overleg dit dan met team P&O. Ook voor vragen over de keuzes kun je terecht bij team P&O. 

Heb je vragen over het programma? Mail dan naar werken@hollandertechniek.nl.

De spelregels

 1. Alle vacatures inclusief de interne vacatures (bij interne vacatures behouden interne kandidaten hun voorrangspositie) op werkenbij.hollandertechniek.nl komen in aanmerking voor een aanbrengattentie. 
 2. Open sollicitaties (kandidaten die worden voorgedragen zonder dat daar op dat moment een concrete vacature voor is), welke binnen 6 maanden leiden tot een aanstelling bij Hollander Techniek b.v. zoals genoemd onder punt 3, komen in aanmerking voor een aanbrengattentie.
 3. De aanbrengattentie wordt alleen toegekend als de werknemer team P&O/ Recruitment vooraf in kennis heeft gesteld over de aankomende sollicitatie van de kandidaat, voordat de kandidaat zelf heeft gesolliciteerd. Dit kan door een mailtje te sturen naar werken@hollandertechniek.nl of door even binnen te lopen bij team P&O/Recruitment om de aankomende sollicitatie te melden.
 4. De aanbrengattentie wordt niet toegekend voor het aanbrengen van:

  • stagiaires, met uitzondering van afstudeerders die na hun afstudeerperiode een contract aangeboden krijgen;
  • vakantie- en oproepkrachten;

 5. De aanbrengattentie geldt niet indien de kandidaat eerder door een derde partij is voorgedragen.
 6. De aanbrengattentie wordt alleen toegekend als de door werknemer aangebrachte kandidaat bij Hollander Techniek wordt aangesteld op basis van een arbeidsovereenkomst.
 7. Wanneer een kandidaat door meerdere deelnemers is aangemeld, dan komt alleen de eerste aanbrenger in aanmerking voor de aanbrengattentie.
 8. Voor aangebrachte kandidaten, die de afgelopen 12 maanden contractueel aan Hollander Techniek zijn verbonden (bijvoorbeeld inleners en oud- medewerkers) wordt geen aanbrengattentie toegekend.
Deel deze pagina: