Nieuws

Bomen voor 50ste verjaardag Apenheul

100 bomen voor jarige Apenheul

Hoera, Apenheul blaast 50 kaarsjes uit! Een bijzondere mijlpaal waar Apenheul uitgebreid bij stil staat. Hollander Techniek en Apenheul werken al jaren nauw samen. Een bijzonder cadeau voor dit jubileum kon dan ook niet uitblijven….

Samen voor duurzaamheid

Duurzaamheid en aandacht voor het milieu zijn belangrijke thema’s voor zowel Apenheul als Hollander Techniek. In de eerder dit jaar ondertekende partnerovereenkomst spraken beiden partijen af gezamenlijk te werken aan duurzaamheidsambities. In dat kader werd Apenheul onlangs door Hollander Techniek verrast met een origineel en duurzaam cadeau voor het jubileum: 100 bomen in het Hollander Bos dat momenteel wordt aangelegd. Met het bos wil Hollander Techniek (een deel van) haar CO2-uitstoot compenseren.

@Apenheul: van harte gefeliciteerd met het jubileum!

Neem contact op | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op

Meer nieuws

Duurzaam ondernemen zit in ons hart. Wij willen waarde toevoegen aan de samenleving en op geen enkele wijze schade toebrengen aan de wereld om ons heen. Daarom werken wij samen met u aan innovatieve duurzame oplossingen die het milieu niet belasten. In onze samenwerkingen staat aandacht voor het milieu dan ook altijd centraal.

Hollander Techniek en Apenheul werken samen aan duurzaamheid

Nieuws16 maart 2021

Hollander Techniek en Stichting Apenheul tekenden onlangs een partnerovereenkomst. De twee Apeldoornse bedrijven gaan elkaar helpen bij het realiseren van hun ambities op het gebied van duurzaamheid.

CO2-competitie | Hollander Techniek

Eerste plaats door verduurzaming wagenpark

Nieuws5 juli 2021

Hollander Techniek heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wij willen zo min mogelijk schade toebrengen aan de wereld om ons heen. Niet voor niets is het onze ambitie om in 2025 klimaatneutraal te werken. Eén van de stappen die wij hierin zetten is het elektrificeren van ons wagenpark. Mede hierdoor wonnen wij onlangs de eerste prijs in de ‘CO2-competitie’ van inkooporganisatie DGC. Daar zijn we best trots op!

Jaap van der Krol bad | Hollander Techniek

Duurzaam Zwemmen

Nieuws4 september 2020

Nederland telt meer dan 500 openbare zwembaden. De kosten voor energie en onderhoud vormen ruim één derde van de totale kosten van een zwembad. Hiermee loopt het energie- en exploitatiebudget al snel richting enkele tonnen per jaar.