Beveiliging

Beveiliging is van belang voor zowel bedrijven als particulieren. Hollander Techniek biedt professionele woningbeveiliging en een breed scala aan oplossingen die ondersteuning bieden bij de beveiliging en toegangsverlening van kantooromgevingen. De grootste uitdaging van beveiliging zit niet langer meer in de kwaliteit van de oplossingen, maar in de manier waarop deze worden gecombineerd (security management). Als systemen optimaal samenwerken, kunt u risico’s verminderen, risico’s beheersbaar maken en zo de veiligheid ververhogen. 

Integrale beveiliging met security management

Bij security management gaat het over het naadloos koppelen van verschillende beveiligingssystemen, zoals inbraakbeveiliging, video management, brandbeveiliging en toegangsbeheer. In een security management systeem kunnen meerdere beveilingssystemen en verschillende locaties of objecten in één overkoepelende schil worden samengebracht en gekoppeld. Dit geeft een grote mate van controle en beheersbaarheid.  

Erkend beveiligingsbedrijf en branddetectiebedrijf

Hollander Techniek is een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf en een erkend branddetectiebedrijf (BMI). Uw beveiligingsvraagstuk is bij ons dus in goede handen. 

Wilt u profiteren van de voordelen van effectief securitymanagement? Neem dan contact met ons op. 

Neem contact op

Wouter Donderwinkel

Wouter Donderwinkel
Accountmanager Beveiligingstechniek
055-3681111 | 

Mail Wouter Donderwinkel

Referenties

Deel deze pagina: