Inbraakbeveiliging

Hollander Techniek is sinds 1978 een begrip op het gebied van inbraakbeveiliging en erkend als Borg Beveiligingsbedrijf. We maken het inbrekers moeilijk om ongemerkt een gebouw binnen te komen. Sterker nog, we maken het hen onmogelijk en daar doet u uw voordeel mee!

Inbraakbeveiliging op maat

Een werkend inbraakbeveiliging systeem voor uw specifieke situatie is prettig. Nóg beter is een inbraakbeveiligingssysteem dat ook volledig is afgestemd op alle overige relevante aspecten. Want pas dan is het systeem echt effectief. Wij kijken daarom ook verder dan uw vraag. Zo kijken we naar uw organisatorische processen, naar de bouwkundige staat van uw pand en naar apparatuur met signalerende en alarmerende functies voor binnen en buiten. Dankzij deze integrale afstemming bieden wij u een waterdichte inbraakinstallatie.

Risico’s in kaart brengen

Het maken van een risicoanalyse is de eerste stap naar een maatwerk inbraakbeveiliging installatie. Hierbij is het essentieel om te weten hoe organisatorische en bouwkundige zaken op elkaar zijn afgestemd. Hoe worden uw ramen en deuren bijvoorbeeld afgesloten? Is er een goed sleutelbeheer? Beschikt u over gecertificeerd hang- en sluitwerk en glasafscherming? Deze inventarisatie is nodig om alle elektronische maatregelen optimaal op elkaar af te stemmen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beveiligingsapparatuur voor binnen en buiten met signalerende en alarmerende functies. Oftewel, bij de keuze voor een gedegen inbraakbeveiliging komt veel kijken. Daar begeleiden wij u graag bij.

Voordelen inbraakbeveiliging

  • Altijd zeker van de juiste inbraakbeveiliging dankzij onze jarenlange ervaring.
  • U krijgt inzicht in alle veiligheidsrisico’s dankzij onze uitgebreide risicoanalyse.
  • Door de samenwerking met onze kennispartner Nox Security Systems bent u zeker van gedegen advies op maat.

 

Neem contact op

Wouter Donderwinkel

Wouter Donderwinkel
Accountmanager Beveiligingstechniek
055-3681111 | 

Mail Wouter Donderwinkel

Deel deze pagina: