Industrial Printing

Industrial Printing

In de food en pharma industrie is het door Europese regelgeving verplicht om uw producten voor tracering te voorzien van lotnummer en THT-datum. Hiervoor is informatie uit een database of ERP-systeem nodig zodat u uw producten een markering, codering, gravering, label of etiket kunt geven. Hollander Techniek levert de software die Industrial Printing makkelijk maakt.

Tijd besparen en kwaliteit verhogen met Industrial Printing

De door ons te leveren software maakt een koppeling tussen informatiebronnen, labelaars, etiketteermachines en industriële printers. Deze codes worden dankzij een automatische aansturing altijd op uniforme wijze aangebracht op uw producten. Handmatig instellen van printers is hierdoor niet langer nodig, waardoor u tijd bespaart en de kwaliteit van uw codering verbetert. Daarnaast kunt u de unieke codes gebruiken voor tracking & tracing.

Naadloze integratie Industrial Printing

Industrieel Printen zet u zowel in voor uw productie- als verpakkingsproces. Onze engineers koppelen uw databases, ERP of MES systemen, barcodescanners en machinebesturing met behulp van Domino Quick Design of Nicelabel. U kunt uiteraard rekenen op een naadloze integratie met uw industriële printers, labelaars en print and apply systeem.

Uw voordelen Industrial Printing

  • Dankzij Industrial Printing voldoet u altijd aan de gestelde normen voor codering.
  • U verkleint de kans op fouten dankzij een automatische aanpassing bij een productwissel.
  • Door het inzetten van industrieel printen kunt u ook gebruikmaken van tracking & tracing.
  • Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Industrial Printing voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Ketenpartner: Domino Printing Benelux

Neem contact op

 

Jacco Roelofs
Accountmanager Industrie
06- 41612887| LinkedIn Jacco Roelofs

Mail Jacco Roelofs

Deel deze pagina: