Installatie techniek

Al 40 jaar worden wij gedreven door een passie voor techniek. Hollander Techniek is een installatiebedrijf dat functioneert als een technisch integrator. U vindt bij ons een breed pakket aan technische diensten. We zijn multidisciplinair inzetbaar en verbinden de verschillende installaties en systemen tot één integrale totaal oplossing.

We staan aan de basis van vele technologische ontwikkelingen en zijn verantwoordelijk voor complete technische installaties in talloze gebouwen, vele retailketens en industriële processen. Grenzen verleggen en verwachtingen overtreffen dat is ons doel. Betrokken werken wij vanuit kennis en ervaring samen aan oplossingen.

Technische deelgebieden

Met onze integrale technische oplossingen op de kerngebieden: elektrotechniek, werktuigbouwkundige installaties, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek lossen we al uw vraagstukken op.

Onze technische kennis passen we op verschillende niveaus toe: van ontwerp en uitvoering tot onderhoud en service. Het succes zit in de nauwe samenwerking tussen de verschillende vestigingen en technische disciplines.

Wat je van ons kunt verwachten

Als installatiebedrijf geloven wij dat grensverleggend werken een continu proces is dat nooit ophoudt. Met innovaties en samenwerking creëren wij complete oplossingen die toegevoegde waarde geven aan uw activiteiten.

Dit doen we door ons te verdiepen in de mogelijkheden en proceseigenschappen. Hoe kunnen we het de gebruiker nog makkelijker maken? Hoe kunnen we een product of proces nog beter maken? Onze betrokken medewerkers zetten zich hier elke dag voor in. Gewapend met hun kennis en passie voor techniek, de drive voor functionaliteit en oog voor efficiency en duurzaamheid. Samen verleggen we grenzen.

De succesfactoren

Door te kiezen voor Hollander Techniek als uw installatiebedrijf, kunt u technische behoeften in één hand onderbrengen. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de realisatie van uw eigen doelstellingen. Samenwerken met bedrijven onderling, maar ook met overheden en de keten dragen bij aan het succes. Wij kunnen als installatiebedrijf heel veel en zijn heel breed, maar het belangrijkste aspect is dat wij als integrator, technieken integreren om bij te dragen aan uw succes. De innovatiekracht zit in de partnerships met onze klanten en ketenpartners. Door samen te werken en kennis te delen kunnen we innoveren.

Neem contact op

 

Joost Leferink
Adviseur
06-39006605 | LinkedIn André Simonse

Mail Joost Leferink

Deel deze pagina: