Lichtplan

Lichtplan Hollander Techniek

Een professioneel, duurzaam en energiezuinig lichtplan voor kantoor en gebouwen? Hollander Techniek helpt u graag met uw lichtplan. Uiteraard staan uw wensen centraal om te komen tot een professioneel verlichtingsadvies op maat. Vervolgens ontwerpen we een lichtplan dat aan alle wensen en voorwaarden voldoet. Met licht dat mensen een prettige werkomgeving biedt en de juiste sfeer uitstraalt. Uiteraard passen we hierbij de nieuwste technologie toe: energiezuinig, duurzaam, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Energiebesparend lichtplan 

Een goed lichtplan verdient zichzelf al snel terug. Dankzij energiezuinige lichtbronnen en de juiste regelapparatuur bespaart u op eenvoudige wijze geld. Bijvoorbeeld door vaste dimtijden, afwezigheidsdetectie of een daglichtregeling.

Professionele lichtinstallatie

Een goed lichtplan maken is enerzijds een technische aangelegenheid, maar anderzijds heel sterk een kwestie van beleving en sfeer. Met het maken van een lichtplan houden we daarom rekening met de wensen rondom comfort. Hierbij is kennis van de verschillende markten en werkomgevingen nodig. U kunt daarbij vertrouwen op onze jarenlange ervaring van verlichting in industrie, retail, zorg, onderwijs, bij zwembaden, overheden en andere organisaties.

Bij het maken van een lichtplan houden we rekening met de EU-normen voor lichtplanning van (werk)plekken. Dit gaat over de eisen aan de verlichting van het werkvlak, beeldschermen, de directe omgeving en verlichting van plafond en wanden (direct en indirect licht).

Voor een optimaal lichteffect in de (werk)omgeving is er overigens meer licht nodig dan de norm voorschrijft. Mocht het wenselijk zijn, dan voorzien wij uw lichtplan van een kostenberekening van de levenscyclus inclusief energieverbruik (LLC-berekeningen).

Neem contact op


Edwin Roeterdink
Adviseur Elektrotechniek
055-3681363 | 

Mail Edwin Roeterdink

Deel deze pagina: