Mechanische engineering

Mechanische Engineering Hollander Techniek

Als sytem integrator kijken wij naar vraagstukken die te maken hebben met product handling optimalisatie. Robottoepassingen en machinebouwoplossingen worden vanuit het lean gedachtegoed ingezet. Onze mechanische engineers en lean consultants ontwerpen en realiseren een totaaloplossing voor productie- en verpakkingssystemen waarbij zowel output, continuïteit als kwaliteit gewaarborgd moet zijn voor nu en in de toekomst.

De kracht van een systeem integrator zit in het feit dat we de gehele automatisering overzien en hierbij samenwerken in de keten. Ons uitgangspunt is de optimalisatie van het productie- en verpakkingsproces. Hiervoor kijken we integraal naar het herinrichten van de productielijn. De optimalisatie moet minimaal de kosten per product verlagen en de kwaliteit verbeteren. Afhankelijk van het vraagstuk voert Hollander Techniek werkzaamheden in eigen beheer uit of met ketenpartners als ErgoDesign en machinefabriek Geurtsen.

Mechanische engineering, het ontwerpen en vervaardigen, van productie-, verpakkings- en assemblagemachines vergt creativiteit, inzicht en vakmanschap. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van engineeren. Neem vrijblijvend contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

 

Evert Bluemink
Vestigingsleider Almelo
0546 53 31 01| LinkedIn Marco van Wijngaarden

Mail Evert Bluemink

Deel deze pagina: