Security management

Bij security management gaat het over het naadloos koppelen van verschillende beveiligingssystemen, zoals inbraakbeveiliging, video management, toegangscontrole of zelfs brandbeveiliging. In een security management systeem kunnen meerdere beveilingssystemen en verschillende locaties of objecten in één overkoepelend schil samengebracht en gekoppeld worden. Dit geeft een grote mate van controle en beheersbaarheid.

Milstone security systems

Hollander Techniek is een gecertificeerd advanced Milestone partner.
Hiermee laten wij niet alleen zien dat wij beschikken over een brede range aan technische expertise op het gebied van IP video systemen, maar ook dat wij kiezen voor een open platform, waarbij integratie van andere systemen en componenten eenvoudig is.

Milestone is marktleider in open platform IP Video management software en is een bedrijf dat bij onze visie past. Het open platform biedt ons als systeem integrator namelijk de beste mogelijkheden als het gaat om het integreren van andere security systemen en componenten, maar ook installaties als verlichting en klimaatbeheersing zijn eenvoudig te koppelen. Een ander groot voordeel is de schaalbaarheid en de betrouwbaarheid van dit systeem.

NOX High Security management

Als self-supporting NOX dealer kent Hollander Techniek het systeem en haar voordelen goed. Om snel groeiende organisaties goed te blijven besturen en te beheren is de inzet van een NOX security system ideaal. Uitbreiding, centraal beheer en sturing van meerdere gebouwen en technische faciliteiten zijn vanuit het security management systeem mogelijk.

NOX beschikt over diverse functionele tools. Zo is het mogelijk om het systeem te gebruiken vanuit een bedieningspaneel, touchscreen of smartphone. Hierdoor kan men zowel achteraf als direct reageren op een alarm of een gebeurtenis. Op een geschikt moment een uitgebreide analyse uitvoeren op basis van de opgeslagen historie en logging is ook één van de mooie voordelen van dit NOX systeem.

Meerdere klanten heeft Hollander Techniek de laatste jaren geholpen met een Milestone of Nox security management systeem. Te denken valt aan de Politieacademie, Apenheul, Albert Heijn winkels, Havenbedrijf Rotterdam, bedrijf Post NL.

Voordelen security management

  • Eenvoudig managen van de security van de verschillende locaties.
  • Kostenverlaging en efficiëntie winst.
  • Scheelt in energieverbruik en onderhoud.
  • Eenvoudig centraal aanpassen en uit te breiden.

Neem contact op

Wouter Donderwinkel

Wouter Donderwinkel
Accountmanager Beveiligingstechniek
055-3681111 | 

Mail Wouter Donderwinkel

Deel deze pagina: