Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties zijn veelal het vertrekpunt van de technische oplossingen binnen de utiliteit, retail en industrie. Onze innovaties binnen de werktuigbouw zijn vooral gericht op efficiëntie en energiebesparing. Dit doen we integraal, in combinatie met elektrotechniek en IT. Als technisch integrator vervult Hollander Techniek ook een rol in het advies en ontwerpen van installaties. Zo borgen wij onze kennis van realisatie en service in het ontwerpproces.

Onder werktuigbouwkundige installaties vallen onder andere: verwarmingsinstallaties, luchtbehandeling- en ventilatie, koelinstallaties, sanitaire installaties (hemelwaterafvoer, riolering, waterinstallaties en sanitair). Werktuigbouwkundige gebouwinstallaties, gebouwbeheersystemen, leidingsystemen en mechatronica zijn de basistechnieken waarin wij ons thuis voelen. 

Regeltechniek

Een belangrijk onderdeel van de gebouwinstallaties is de regeltechnische installatie. Voor een goed werkende werktuigbouwkundige installatie is goede regeltechniek onmisbaar. En dit levert een moderne, integrale gebouwinstallatie op, ook geïntegreerd met o.a. elektrotechnische installaties.

BREEAM specialist

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is wereldwijd de belangrijkste en meest gebruikte duurzaamheidsstandaard voor gebouwen. Vrij uniek is het feit dat Hollander Techniek een eigen BREEAM-specialist in huis heeft.

Neem contact op

 

 

Kees Jansen

Kees Jansen
Adviseur installatietechniek
055-368 1124 | 

Mail Kees Jansen

Referenties

Deel deze pagina: