Industriële automatisering

Productieprocessen kenmerken zich vaak door efficiëntie en automatisering. De technieken die dit mogelijk maken ontwikkelen zich in een rap tempo. Om de concurrentie voor te blijven en een goed bedrijfsresultaat te realiseren, wilt u deze ontwikkelingen bij kunnen houden. Of sterker nog, deze ontwikkelingen voor kunnen zijn. Daarin kan Hollander Techniek een rol spelen. Onze specialisten laten u kennismaken met de nieuwste productietechnologieën en de integratie van IT in uw productieprocessen.

Integrale engineeringsoplossingen

U mag van ons verwachten dat wij als System Integrator als geen ander in staat zijn om integrale engineeringsoplossingen te bieden. Daarbij zit de kracht in de koppeling van verschillende automatiseringslagen. Deze koppeling verschaft informatie en kennis welke direct om te zetten zijn in procesoptimalisatie. Daarnaast bekijken wij elk proces actief vanuit methoden zoals Lean manufacturing. Dit biedt u zichtbaar financieel voordeel.

Alles staat in verbinding

Tegenwoordig zien we veel ontwerpen van netwerken waarbij de verschillende elementen uit de verschillende lagen met elkaar in contact staan. Dit noemen we Cyber Physical Systems (CPS). Smart Industrie en Internet of Things dragen eraan bij dat CPS steeds vaker voorkomt. Het vraagt een andere manier van ontwerpen, want alles kan met elkaar in verbinding staan.

Toegepaste technieken

Wanneer we het bij Hollander Techniek hebben over industriële automatisering, dan bedoelen we het daadwerkelijk sturen, beheren, berekenen en controleren van productieprocessen en machines. Daarbij hebben de toegepaste technieken onder andere betrekking op PLC, Motion Control, HMI en Scada, MES, BI en robotisering (o.a delta robot). Vanuit de verschillende automatiseringslagen ontwikkelden we Smart Solutions. Slimme oplossingen die u verder helpen.

Turnkey projecten

Voor turnkey projecten zetten we onze expertises industriële automatisering, IT, robotisering, installatie en paneelbouw integraal in. Ook kunnen deze specialisaties apart van elkaar ingezet worden, zodat het aansluit bij uw interne capaciteit. De standaarden waarmee we flexibel werken, maken maatwerk mogelijk.

Afhankelijk van uw vraag voeren wij de werkzaamheden in eigen beheer uit of in samenwerking met onze ketenpartner ErgoDesign.

Uw voordelen Industriële automatisering

  • U verhoogt de productiviteit en efficiëntie door de inzet van industriële automatisering.
  • Dankzij de optimalisatie van processen behoudt en verhoogt u de kwaliteit.
  • U heeft meer controle en sturing over het productieproces dankzij de koppeling tussen de verschillende automatiseringslagen.

Neem contact op

Richard Vos 
Projectmanager Industrie
055-3681111 | 

Mail Richard Vos

Referenties

Deel deze pagina: