Nieuws

Hermann Wesselink College opgeleverd

De school van de toekomst is klaar voor gebruik

Een jaar lang zagen leerlingen en docenten van het Hermann Wesselink College van dichtbij hoe hun nieuwe school werd gebouwd. Een groter, duurzamer en moderner gebouw, met als ultiem streven voldoen aan de eisen van Frisse Scholen Klasse B. Vandaag is het schoolgebouw officieel opgeleverd door het bouwteam. Nog eventjes geduld en dan kunnen ook de leerlingen en docenten het nieuwe schoolgebouw in gebruik nemen.

De grote wens van het Hermann Wesselink College gaat in vervulling: een school die klaar is voor de toekomst. Aan Hollander Techniek was de taak om ervoor te zorgen dat alle technische installaties bijdragen aan deze wens. En dat is gelukt. Van ontwerp tot de oplevering is aandacht besteed aan een vijftal punten: energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. Dankzij het gebouwbeheersysteem werken de technische installaties nu optimaal samen om het gebruik van energie zoveel mogelijk te beperken.

Bastian Hoonhorst | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op

Lees meer over het Hermann Wesselink College

Herman Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College

Onderwijs Kantoren en gebouwen

Een nieuwe school die klaar is voor de toekomst’, zo luidde de wens van het Hermann Wesselink College (HWC). Hollander Techniek was in dit UAV-GC traject verantwoordelijk voor alle technische installaties. Van ontwerp tot nazorg.

Herman Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College | Elektrotechniek

Onderwijs Kantoren en gebouwen

Hollander Techniek was tijdens de nieuwbouw van het Hermann Wesselink College verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties. In zo’n grote school gaat flink wat elektrotechniek schuil.

WTB Hermann Wesseling College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College | WTB

Onderwijs Kantoren en gebouwen

Voor het Hermann Wesselink College (HWC) zijn alle werktuigbouwkundige installaties van te voren tot in detail vastgelegd. Alle normen en eisen werden meegenomen in het ontwerp. Hollander Techniek was net als voor de elektrotechnische installaties ook verantwoordelijk voor alle WTB-installaties.