Contactpersoon

Bastian Hoonhorst

Adviseur

‘Sinds 2018 werk ik bij Hollander Techniek als adviseur utiliteit. Voordat ik Hollander Techniek kwam versterken heb ik bij een raadgevend ingenieursbureau gewerkt. Daar heb ik projecten vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de oplevering gerealiseerd. Gedurende deze periode heb ik een opleiding gedaan tot integraal vastgoed inspecteur, conform de NEN 2767 methodiek. Hierdoor maak ik tijdens de ontwerpfase bewuste keuzes die van belang zijn voor een goed beheer en onderhoud.’

Het mooiste project van Bastian 

‘Elk project is uniek en heeft haar eigen specifieke kenmerken wat het een mooi project maakt.’

Snel schakelen door korte lijnen

‘Wij zijn een betrouwbare partner die altijd voor een passende oplossing zorgt. Doordat wij breed georiënteerd zijn, is deze oplossing bijna altijd intern voor handen. Hierdoor zijn we in staat om snel en kort schakelen.’

''The only way to do great work is to love what you do.''

Bastian Hoonhorst, Adviseur utiliteit

De laatste projecten en het nieuws van Bastian Hoonhorst

GGNet HolllanderTechniekv2 web

Duurzame stappen in de zorg!

Nieuws13 april 2021

GGNet zet een nieuwe stap richting duurzaamheid met de circulaire nieuwbouw van het Behandelhuis op 'Groot Graffel' in Warnsveld. KlaassenGroep en Hollander Techniek bundelen hun krachten als bouw- en installatietechnisch aannemers.

VDL1

Circulair Leidingwerk bij VDL

Nieuws13 april 2021

Voor het testen van een circulair leidingwerkconcept, kiest Hollander Techniek voor de verbouwing van het bedrijfsrestaurant van VDL-ETG in Almelo. In dit project worden de verwarmingsinstallaties aangesloten op de bestaande techniekruimte.

Modernisering Paleis van Justitie Arnhem | Hollander Techniek

Alles over het EU-verbod op fluorescentielampen

Nieuws13 april 2021

Vanaf medio 2023 geldt het verbod op fluorescentielampen. Niet alleen beschermen we hiermee mens en milieu, het is voor veel bedrijven ook een aanleiding om energiezuinigere alternatieven te gaan gebruiken. De nieuwe verordeningen SLR en ELR stellen hogere eisen aan de efficiëntie en lichtkwaliteit, waardoor organisaties in staat worden gesteld energiezuinige producten te kiezen. De energiekosten voor verlichting gaan hierdoor ook nog eens omlaag.