Contactpersoon

Bastian Hoonhorst

Adviseur Utiliteit

‘Sinds 2018 werk ik bij Hollander Techniek als adviseur utiliteit. Voordat ik Hollander Techniek kwam versterken heb ik bij een raadgevend ingenieursbureau gewerkt. Daar heb ik projecten vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de oplevering gerealiseerd. Gedurende deze periode heb ik een opleiding gedaan tot integraal vastgoed inspecteur, conform de NEN 2767 methodiek. Hierdoor maak ik tijdens de ontwerpfase bewuste keuzes die van belang zijn voor een goed beheer en onderhoud.’

Het mooiste project van Bastian 

‘Elk project is uniek en heeft haar eigen specifieke kenmerken wat het een mooi project maakt.’

Snel schakelen door korte lijnen

‘Wij zijn een betrouwbare partner die altijd voor een passende oplossing zorgt. Doordat wij breed georiënteerd zijn, is deze oplossing bijna altijd intern voor handen. Hierdoor zijn we in staat om snel en kort schakelen.’

''The only way to do great work is to love what you do.''

Bastian Hoonhorst, Adviseur utiliteit

De laatste projecten en het nieuws van Bastian Hoonhorst

Ontwerp zonder titel 1

Hollander Techniek geselecteerd voor nieuwbouw GGNet

Nieuws13 april 2021

Op 1 juli starten wij, in samenwerking met KlaassenGroep, met de nieuwbouw van een behandelkliniek bij GGNet op ‘Groot Graffel’ in Warnsveld, de hoofdlocatie van GGNet. De locatie wordt ingericht naar de nieuwste maatstaven voor ruim 100 patiënten die hoog intensieve psychische zorg nodig hebben.

Modernisering Paleis van Justitie Arnhem | Hollander Techniek

Paleis van Justitie Arnhem | Verlichting en (data)installatie

13 april 2021
Kantoren en gebouwen

Digitalisering, meer vraag naar privacy en meer aandacht voor slachtofferzorg: belangrijke ontwikkelingen die ten grondslag lagen aan de renovatie van de openbare ruimtes van het Paleis van Justitie in Arnhem. Hollander Techniek was in dit mooie moderniseringsproject verantwoordelijk voor het vervangen van de (nood)verlichting en de aanpassingen in de (data)installatie.

Ontwerp zonder titel 4

Zwaarbevochten tweede plaats op Skills The Finals

Nieuws13 april 2021

Afgelopen donderdag en vrijdag streden Hollanders Stefan de Roo en Sybo Martens op het onderdeel mechatronica voor de titel Skillmaster op de Skills the Finals in de jaarbeurs in Utrecht. De jongens werden uiteindelijk met 0,25 punten verschil nét tweede. Een close call dus! Wij zijn hoe dan ook onderzettend trots op Stefan en Sybo!