Contactpersoon

Bastian Hoonhorst

Adviseur

‘Sinds 2018 werk ik bij Hollander Techniek als adviseur utiliteit. Voordat ik Hollander Techniek kwam versterken heb ik bij een raadgevend ingenieursbureau gewerkt. Daar heb ik projecten vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de oplevering gerealiseerd. Gedurende deze periode heb ik een opleiding gedaan tot integraal vastgoed inspecteur, conform de NEN 2767 methodiek. Hierdoor maak ik tijdens de ontwerpfase bewuste keuzes die van belang zijn voor een goed beheer en onderhoud.’

Het mooiste project van Bastian 

‘Elk project is uniek en heeft haar eigen specifieke kenmerken wat het een mooi project maakt.’

Snel schakelen door korte lijnen

‘Wij zijn een betrouwbare partner die altijd voor een passende oplossing zorgt. Doordat wij breed georiënteerd zijn, is deze oplossing bijna altijd intern voor handen. Hierdoor zijn we in staat om snel en kort schakelen.’

''The only way to do great work is to love what you do.''

Bastian Hoonhorst, Adviseur utiliteit

De laatste projecten en het nieuws van Bastian Hoonhorst

VDL1

Circulair Leidingwerk bij VDL

Nieuws13 april 2021

Voor het testen van een circulair leidingwerkconcept, kiest Hollander Techniek voor de verbouwing van het bedrijfsrestaurant van VDL-ETG in Almelo. In dit project worden de verwarmingsinstallaties aangesloten op de bestaande techniekruimte.

Modernisering Paleis van Justitie Arnhem | Hollander Techniek

Alles over het EU-verbod op fluorescentielampen

Nieuws13 april 2021

Vanaf medio 2023 geldt het verbod op fluorescentielampen. Niet alleen beschermen we hiermee mens en milieu, het is voor veel bedrijven ook een aanleiding om energiezuinigere alternatieven te gaan gebruiken. De nieuwe verordeningen SLR en ELR stellen hogere eisen aan de efficiëntie en lichtkwaliteit, waardoor organisaties in staat worden gesteld energiezuinige producten te kiezen. De energiekosten voor verlichting gaan hierdoor ook nog eens omlaag.

Uitgelicht website 1

Bennink Klimaattechniek sluit zich aan bij Hollander Techniek

Nieuws13 april 2021

Bennink Klimaattechniek uit Zaandam heeft zich aangesloten bij Hollander Techniek. Familiebedrijf Bennink Klimaattechniek met 165 jaar ervaring, was op zoek naar een partij waarmee zij een volgende stap kunnen zetten in de bedrijfsvoering. Hollander Techniek ziet op haar beurt een uitbreiding van de werkzaamheden in West-Nederland ontstaan door de aansluiting.