Contactpersoon

Bastian Hoonhorst

Adviseur Utiliteit

‘Sinds 2018 werk ik bij Hollander Techniek als adviseur utiliteit. Voordat ik Hollander Techniek kwam versterken heb ik bij een raadgevend ingenieursbureau gewerkt. Daar heb ik projecten vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de oplevering gerealiseerd. Gedurende deze periode heb ik een opleiding gedaan tot integraal vastgoed inspecteur, conform de NEN 2767 methodiek. Hierdoor maak ik tijdens de ontwerpfase bewuste keuzes die van belang zijn voor een goed beheer en onderhoud.’

Het mooiste project van Bastian 

‘Elk project is uniek en heeft haar eigen specifieke kenmerken wat het een mooi project maakt.’

Snel schakelen door korte lijnen

‘Wij zijn een betrouwbare partner die altijd voor een passende oplossing zorgt. Doordat wij breed georiënteerd zijn, is deze oplossing bijna altijd intern voor handen. Hierdoor zijn we in staat om snel en kort schakelen.’

''The only way to do great work is to love what you do.''

Bastian Hoonhorst, Adviseur utiliteit

De laatste projecten en het nieuws van Bastian Hoonhorst

DSC 0189 voor site

Hollander Techniek en SBB intensiveren samenwerking

Nieuws13 april 2021

Op 3 september ondertekende Hollander Techniek een overeenkomst waarmee de samenwerking met SBB wordt geïntensiveerd. Hierin staat het begeleiden van studenten centraal en worden hierover eenduidige afspraken gemaakt die gelden voor alle werklocaties van Hollander Techniek.

OWW 10 jaar uitgelicht

Bedrijfsschool onderWERKwijs bestaat 10 jaar

Nieuws13 april 2021

Op 22 augustus was het precies 10 jaar geleden dat onderWERKwijs, de bedrijfsschool van Hollander Techniek van start ging. Een mijlpaal om trots op te zijn!

ISO 27001 behaald | Hollander Techniek

Hollander Techniek behaalt ISO 27001 certificaat

Nieuws13 april 2021

Onlangs behaalde Hollander Techniek het ISO 27001 certificaat. Een belangrijk certificaat dat laat zien dat wij databeveiliging serieus nemen.