Nieuws

Nieuwbouw behandelingskliniek GGNet

Duurzaam bouwen

Op 1 juli starten wij, in samenwerking met KlaassenGroep, met de nieuwbouw van een behandelkliniek bij GGNet op ‘Groot Graffel’ in Warnsveld, de hoofdlocatie van GGNet.  De locatie wordt ingericht naar de nieuwste maatstaven voor ruim 100 patiënten die hoog intensieve psychische zorg nodig hebben. En, maakt onderdeel uit van het terreinontwikkelingsplan om beter aan te sluiten bij de geestelijke gezondheidszorg van nu.

Duurzaam bouwen, dat is het plan! Patiëntkamers worden decentraal verwarmd en geventileerd; waarbij de temperatuurregeling werkt op aanwezigheid van de patiënt. Hierdoor wordt het energieverbruik beperkt. Zonnepanelen op de nieuwbouw en het naastgelegen techniekgebouw zorgen daarnaast voor energieneutraliteit.

De nieuwbouw is voor GGNet een plek waar expertise samenkomt; iets wat van grote toegevoegde waarde is voor deze vorm van 24-uurs psychische zorg. Het gebouw zal voldoen aan de hoogste veiligheids- en beveiligingseisen én een uitnodigende gastvrije en open uitstraling hebben voor zowel patiënt als medewerker, bezoeker en omwonende.

We gaan met veel plezier aan de slag!

Neem contact op | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op!

Meer nieuws

Jaap van der Krol bad | Hollander Techniek

Duurzaam Zwemmen

Nieuws4 september 2020

Nederland telt meer dan 500 openbare zwembaden. De kosten voor energie en onderhoud vormen ruim één derde van de totale kosten van een zwembad. Hiermee loopt het energie- en exploitatiebudget al snel richting enkele tonnen per jaar.

Duurzaam ondernemen zit in ons hart. Wij willen waarde toevoegen aan de samenleving en op geen enkele wijze schade toebrengen aan de wereld om ons heen. Daarom werken wij samen met u aan innovatieve duurzame oplossingen die het milieu niet belasten. In onze samenwerkingen staat aandacht voor het milieu dan ook altijd centraal.

Hollander Techniek en Apenheul werken samen aan duurzaamheid

Nieuws16 maart 2021

Hollander Techniek en Stichting Apenheul tekenden onlangs een partnerovereenkomst. De twee Apeldoornse bedrijven gaan elkaar helpen bij het realiseren van hun ambities op het gebied van duurzaamheid.

Hermann Wesselink College | Hollander Techniek

Hermann Wesselink College opgeleverd

Nieuws4 december 2020

Een jaar lang zagen leerlingen en docenten van het Hermann Wesselink College van dichtbij hoe hun nieuwe school werd gebouwd. Een groter, duurzamer en moderner gebouw, met als ultiem streven voldoen aan de eisen van Frisse Scholen Klasse B. Vandaag is het schoolgebouw officieel opgeleverd door het bouwteam.