Nieuws

Komende vier jaar aan het werk voor HHNK

Een project van grote omvang

Trots! Hollander Techniek gaat voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) de schakel- en besturingskasten vervangen op vier rioolwaterzuiveringsinstallaties. Wederom een project van een grote omvang voor het HHNK waar de installaties tijdens de ombouw in bedrijf moeten blijven. Het totale project kent een doorlooptijd van vier jaar en een aanneemsom van zeven miljoen euro.

Robin Holleboom, Projectleider Industrie: “Na een intensieve tenderperiode hebben we op 25 maart jl. de definitieve gunning ontvangen voor het vervangen van de schakel- en besturingskasten en het (deels) vervangen van de bekabeling op de rioolwaterzuiveringsinstallaties Ursem, Katwoude, Geestmerambacht en Beverwijk. Ik ben ontzettend trots op ons tenderteam dat de klant heeft kunnen overtuigen dat Hollander Techniek de juiste partner is voor dit project en met twee tienen 100% heeft gescoord op kwaliteit!”

Er is vijfde rioolwaterzuiveringsinstallatie, de optie bestaat om de RWZI Wieringermeer aan de scope toe te voegen.

Dit nieuwe project voor HHNK is een mooie opvolging van het afgeronde project bij de RWZI in Alkmaar. Benieuwd hoe dat project is verlopen? Lees het projectverhaal over deze renovatie.

Richard Vos | Hollander Techniek

Vragen over dit artikel? Neem contact op

Meer nieuws

HHNK | Hollander Techniek

Stromende samenwerking in de techniek

Nieuws27 oktober 2020

Is het de Noord-Hollandse nuchterheid van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) die zo goed past bij Hollander Techniek? Of wordt de klik door iets anders veroorzaakt? Nu bekend is dat de samenwerking is verlengd, wordt het tijd om aan drie medewerkers van HHNK te vragen hoe zij de samenwerking ervaren.

EnnatuurlijkP1 | Hollander Techniek

Eerste mijlpaal in project Ennatuurlijk behaald

Nieuws8 maart 2021

Geheel onverwachts werd er een P1-storing veroorzaakt in het project Ennatuurlijk. De storing was een test om te kijken of de servicepartijen deze goed afhandelden in samenwerking met andere partijen.

Duurzaam ondernemen zit in ons hart. Wij willen waarde toevoegen aan de samenleving en op geen enkele wijze schade toebrengen aan de wereld om ons heen. Daarom werken wij samen met u aan innovatieve duurzame oplossingen die het milieu niet belasten. In onze samenwerkingen staat aandacht voor het milieu dan ook altijd centraal.

Hollander Techniek en Apenheul werken samen aan duurzaamheid

Nieuws16 maart 2021

Hollander Techniek en Stichting Apenheul tekenden onlangs een partnerovereenkomst. De twee Apeldoornse bedrijven gaan elkaar helpen bij het realiseren van hun ambities op het gebied van duurzaamheid.