Nieuws

Bouwwteamovereenkomst nieuwbouw

Ondertekening definitieve gunning bouwwteamovereenkomst nieuwbouw Pinkenberg | Vitens

Van Wijnen, Heijmans, KIM Apparatenbouw B.V. en Hollander Techniek slaan de handen ineen voor de nieuwbouw Pinkenberg. Nieke Martens tekende onlangs namens Vitens de bouwteamovereenkomst voor het project Pinkenberg in Rozendaal. Samen bouwen we hier een nieuwe productielocatie om genoeg drinkwater te kunnen blijven leveren. Het monumentale gebouw, waar momenteel de productie plaatsvindt, krijgt na overgang op het nieuwe productiebedrijf een andere functie.

Het ontwerp voor productiebedrijf Pinkenberg bevat de uitdagingen en kenmerken van de omgeving. Bij dit traject waren naast Vitens Royal HaskoningDHV, ROODING ARCHITECTEN BNA en Firma Bart – landschapsarchitectuur, ontwerp buitenruimtes betrokken. De opdracht voor Hollander Techniek werd samen met de partners van Wijnen, Heijmans en KIM Apparatenbouw B.V. gegund via een Europese aanbesteding. De gunning vond plaats op brede ervaring, projectaanpak en uitvoeringskennis.

Hollander Techniek heeft meer dan 20 jaar ervaring met de uitvoering van projecten voor Vitens. We hebben vanuit onze disciplines elektrotechniek en procesautomatisering een brede expertise in het productieproces van Vitens. En, zijn hierdoor in staat onze uitvoeringskennis in te brengen en optimalisaties in het ontwerp door te voeren.

Gezamenlijk maken we dit project tot een succes, zodat de waterzuiveringslocatie per 2027 in werking is.

Meer nieuws

Ontwerp zonder titel 2

Stefan en Sybo winnen Brons voor Nederland tijdens EuroSkills Gdańsk 2023

Nieuws14 september 2023

Op de internationale wedstrijdvloer van EuroSkills Gdańsk 2023 hebben twee getalenteerde Nederlandse mbo-studenten, Stefan de Roo en Sybo Martens, de bronzen medaille gewonnen in de categorie Mechatronica.

HOT linkedin post v1 4 min 1

Behind the scenes bij Vitens Epe

Nieuws12 juni 2023

Speciaal voor de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni, organiseren we in samenwerking met Salverda Bouw en Vitens een unieke rondleiding en laten we je een kijkje achter de schermen nemen bij het project Vitens Epe, onderdeel van het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland.

Sijmons Vitens | Hollander Techniek

Hollander Techniek realiseert nieuwbouw Vitens productiebedrijf Sijmons

Nieuws7 mei 2019

De overeenkomsten voor de nieuwbouw van productiebedrijf Sijmons zijn getekend. Hollander Techniek gaat de elektrotechnische installatie en de procesautomatisering voor Vitens realiseren. Productiebedrijf Sijmons staat in Arnhem en voorziet een groot deel van de Achterhoek van veilig en betrouwbaar drinkwater.