Nieuws

Brons voor Nederland

Stefan en Sybo winnen Brons tijdens EuroSkills Gdańsk 2023

In een spannende en competitieve strijd op de internationale wedstrijdvloer van EuroSkills Gdańsk 2023 hebben twee getalenteerde Nederlandse mbo-studenten, Stefan de Roo en Sybo Martens, de bronzen medaille gewonnen in de categorie Mechatronica. Het evenement, dat drie dagen duurde en waar Team Netherlands in maar liefst twintig verschillende beroepen vertegenwoordigd was, zijn er twee bronzen medailles gewonnen en 1 keer goud.

Het podium van EuroSkills Gdańsk 2023 was het toneel van intense competitie en buitengewone prestaties. Stefan en Sybo, studenten van Aventus, deelden het brons met Hongarije en maakten Nederland trots door hun uitzonderlijke vaardigheden en vastberadenheid.

Bert Hulsbergen, teammanager Metaal, Elektro en Installatie, benadrukte het onverwachte succes van het duo, en zei: “Dit hadden we niet meer gedacht. Er stonden al drie landen op het podium en toen werden wij er ook bij geroepen. Met verbazing op ons gezicht stormden de jongens naar het podium en mochten we uit eindelijk de bronzen medaille in ontvangst nemen. Echt supergaaf!”

Hollander Techniek, dat sinds 2016 nauw betrokken is bij de vakwedstrijden voor Mechatronica via bedrijfsschool onderWERKwijs,waar Stefan en Sybo werken, heeft een cruciale rol gespeeld in de training en begeleiding van de jongens. Paul Kok, operationeel directeur, zei: “De medaille is het bewijs van hun kennis en hun vermogen om uitdagingen te overwinnen. Wat een prestatie, doorzettingsvermogen en teamwork. We zijn trots op de samenwerking met Aventus wat heeft geresulteerd in dit fantastische resultaat!”

De spannende Europese kampioenschappen voor beroepsonderwijs werden afgesloten op zaterdagavond 9 september met een feestelijke ceremonie en prijsuitreiking in de Polsat Plus Arena in Gdańsk, Polen. Voor meer informatie over EuroSkills Gdańsk 2023 kunt u terecht op de website van WorldSkills Netherlands (WSNL) op www.worldskillsnetherlands.nl.

Meer nieuws

Gratis seminar

Gratis seminar: De fabriek van de toekomst, van concept tot realiteit

Nieuws12 september 2023

Op de ochtend van 10 oktober vertelt Brent Dekker, Automation & Concept Engineer bij Hollander Techniek, het succesverhaal van de Digital Twin en hoe uw bedrijf hiermee een vliegende start kan maken als fabriek van toekomst. 

GGNet HolllanderTechniekv2 web

Duurzame stappen in de zorg!

Nieuws29 augustus 2023

GGNet zet een nieuwe stap richting duurzaamheid met de circulaire nieuwbouw van het Behandelhuis op 'Groot Graffel' in Warnsveld. KlaassenGroep en Hollander Techniek bundelen hun krachten als bouw- en installatietechnisch aannemers.

HOT linkedin post v1 4 min 1

Behind the scenes bij Vitens Epe

Nieuws12 juni 2023

Speciaal voor de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni, organiseren we in samenwerking met Salverda Bouw en Vitens een unieke rondleiding en laten we je een kijkje achter de schermen nemen bij het project Vitens Epe, onderdeel van het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland.